La 14 ani, violat de colegul de clasă

Ultima actualizare:

    Un elev de 14 ani, din comuna doljeană Sălcuţa, susţine că pe data de 12 februarie a fost violat de un coleg de clasă.
Un elev de 14 ani, din comuna doljeană Sălcuţa, susţine că pe data de 12 februarie a fost violat de un coleg de clasă.

Un elev de 14 ani, din comuna doljeană Sălcuţa, susţine că pe data de 12 februarie a fost violat de un coleg de clasă. Alexandru Zidariu a povestit că nu este pentru prima dată când trece prin astfel de clipe de coşmar.

Băiatul de 14 ani a declarat că a fost abuzat sexual pentru prima dată în urmă cu doi ani de colegul său de clasă. Alexandru Zidariu nu a mai suportat să fie umilit şi i-a povestit absolut totul mamei, iar împreună au mers la poliţie şi au depus plângere împotriva agresorului de 13 ani. „După ore în urmă cu o săptămână m-a obligat să merg cu el şi m-a violat sub pod. Din clasa a-V-a am întreţinut raporturi sexuale cu Iliuţă Predoiu fără voia mea. Mi-a fost frică să povestesc şi am ascuns absolut totul", a povestit elevul de 14 ani.

Mama băiatului agresat a mers imediat la IML şi a scos certificat medico-legal. Alexandru Zidariu a mai povestit că a fost obligat de colegul său de clasă să îi plătească taxă de protecţie pentru a fi lăsat în pace.

Conducerea instituţiei de învăţământ din localitate a pus la cale un flagrant pentru a vedea dacă cele sesizate de elevul de 14 ani sunt adevărate. „Am fotografiat seria unei bancnote de 5 lei şi i-am dat-o elevului de 14 ani. Este adevărat că am găsit-o în buzunar la băiatul acuzat de viol. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat între ei. Este o faptă gravă", a spus Ionuţ Vădea, directorul Şcolii Gimnaziale din comuna Sălcuţa.

Actele sexuale între cei doi minori au avut loc de fiecare dată după ore în prezenţa şi a altor copii. Alexandru Zidariu a mai spus că a fost dus cu forţa sub un pod, iar acolo a fost violat în repetate rânduri. "Vreau să se facă dreptate. Băiatul meu a trăiat o dramă timp de doi ani, iar nimeni nu a ştiut acest lucru. Acum îmi dau seama de ce nu îşi dorea să meargă la şcoală. Mi-a spus că a fost abuzat sexual de colegul său de clasă de mai multe ori", a precizat Cristina Zidariu, mama băiatului abuzat sexual.

Agresorul va scăpa nepedepsit

Elevul care este acuzat că şi-a obligat colegul de clasă să întreţină raporturi sexuale cu el neagă toate acuzaţiile şi susţine că este nevinovat.

"S-a făcut dosar penal pentru act sexual cu un minor. Conform noului cod penal actul sexual cu un minor nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă între cele două persoane participante la actul sexual nu depăşeşte trei ani", a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net