La 21 de ani, s-a sinucis după o ceartă cu iubita

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avea doar 21 de ani şi o viaţă înainte. Luni noaptea a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, spânzurându-se de grinda patului din cămin. Adrian se simţea părăsit de toţi cei dragi şi a spus de mai multe ori că se va sinucide. De data asta, i-a şi reuşit.

Tragedia s-a petrecut în Căminul 2B al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Un coleg de cameră a fost cel care a descoperit trupul neînsufleţit al tânărului.

A cerut imediat ajutor, însă medicii nu l-au mai putut resuscita pe Adrian. Tânărul se mutase recent în cămin, iar colegul său de cameră a povestit că era un băiat vesel, despre care nu şi-ar fi putut imagina vreodată că ar putea fi capabil de un asemenea gest.

Se pare că Adrian a recurs la gestul disperat după o ceartă de câteva ore, la telefon, cu tânăra pe care o iubea, Cecilia. Femeia (31 de ani) a povestit că a format un cuplu cu Adrian mai bine de şapte luni şi că, în ciuda diferenţei mari de vârstă, lucrurile stăteau bine între ei.

Problemele au apărut din cauza faptului că părinţii tânărului nu erau de acord cu relaţia. "L-au chemat acasă în decembrie. Adi s-a întors total schimbat. A plecat de la mine şi s-a mutat la cămin. Părinţii lui nu erau de acord cu mine, pentru că eram mai în vârstă şi pentru că aveam o fetiţă", a spus Cecilia.

simeon stalpnicul png

Adrian nu a lăsat nici un bilet de adio. "A spus de mai multe ori că se sinucide. Dar mereu am fost lângă el. Doar de data asta, nu. Pentru că am ascultat-o pe mama sa, care mi-a cerut să îl las în pace. Îmi spunea că toţi i-au întors spatele şi dacă îl las şi eu nu mai are pentru ce trăi", a mai spus Cecilia. Aceasta spune că nu-şi va ierta niciodată faptul că nu i-a fost alături iubitului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net