La 83 de ani a vrut sex cu o tinerică, dar a rămas fără 17.000 de lei

image

Ana Maria T. din Iaşi va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după ce a fost găsită vinovată de furt..

Telenovela s-a petrecut pe 20 februarie 2017, când, în jurul orei 16.00, Emil C. (83 de ani) se plimba prin Parcul Copou cu câinele său, scrie adevarul.ro. Bătrânul a observat-o, pe o bancă, pe Ana Maria, 17 ani, iar octogenarul i-a propus direct să meargă cu el acasă pentru a-l ajuta la treabă.

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând“, se arată în motivare. Bătrânul a scos dintr-un plic 200 de lei şi i-a dat tinerei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cumpărat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă sex cu bătrânelul. În schimb, a sustras plicul în care se aflau 17.000 de lei din sertarul aflat pe pat. Fata a tocat banii cu iubitul ei la o pensiune din Iaşi, i-a dat bunicii şi unui frate, dar a jucat şi la jocurile de noroc.

cub florin zamfirescu png
marilyn monroe
cub anca androne png
mugur mihaescu jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
BeFunky collage (18) jpg
cub bromania png
Declic Ministrul Mediului
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
burkina faso FOTO EPA
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg