Lăsată 4 zile cu fătul mort în pântec

Ultima actualizare:

Victoriţa Radu (25 de ani), din localitatea Dragalina, a ajuns la Spitalul Judeţean Călăraşi în noaptea de joi spre vineri, acuzând dureri şi că fătul se zbate mai mult ca de obicei. În urma analizelor, la ora 2.20, i s-a spus că „nu este pentru naştere".

Chiar dacă ecografiile ulterioare arătau o activitate cardiacă slabă a fătului, până la ora 8.10 dimineaţa medicul de gardă nu a intervenit. După schimbul de tură, un alt medic ginecolog a pus verdictul: fătul nu mai este viu. Tragedia femeii vine după ce, anul trecut, a mai pierdut un copil: o fetiţă de 3 ani i s-a înecat într-un butoi, în curte, în timp ce-şi spăla păpuşile. Ieri, rudele Victoriţei Radu erau disperate şi nu înţelegeau de ce, la mai bine de 80 de ore, femeia tot mai are fătul mort în pântec.

Acestea se tem că medicii vor să muşamalizeze total cazul şi să o lase pe femeie să se stingă din viaţă. Soţul tinerei a depus plângere la Poliţie, în care reclamă faptul că şi-a pierdut copilul cu puţin timp înainte de naştere şi îi acuzaă pe medici de malpraxis.

De celalaltă parte, Spitalul Judeţean Călăraşi s-a autosesizat cu privire la "situaţia gravidei al cărui făt a fost depistat mort şi a dispus o anchetă internă pentru identificarea tuturor aspectelor acestui caz. În acest moment, eforturile echipei medicale sunt concentrate pentru salvarea vieţii pacientei, încercându-se declanşarea expulziei naturale a fătului decedat", se precizează într-un comunicat al instituţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net