Le-a spart locuinţa părinţilor ca să aibă bani de nuntă

Ultima actualizare:
Larisa a înscenat jaful  împreună cu iubitul ei
Larisa a înscenat jaful împreună cu iubitul ei

Ce nu face dragostea din oameni! O adolescentă de 17 ani din Bucureşti şi-a prădat părinţii, la îndemnul iubitului, doar ca acesta să o ia de nevastă! A înscenat un jaf în locuinţa familiei şi a luat bani şi bijuterii în valoare de 250.000 de euro.

Era atât de îndrăgostită de iubitul ei încât ar fi făcut orice i-ar fi cerut. Clarisa a cunoscut un tânăr în vârstă de 20 de ani în septembrie 2011 şi de atunci s-a închegat relaţia de prietenie.

Adolescenta, care avea o situaţie financiară foarte bună, nu i-a ascuns iubitului acest lucru. Mai mult, încă de la început au cheltuit sume mari împreună. Încet-încet, în mintea tânărului a încolţit o idee.

A convins-o pe Clarisa să se căsătorească cu el, fără ştirea părinţilor, însă la scurt timp s-a răzgândit, sub pretextul că este sărac şi nu i-ar putea oferi nimic în calitate de soţ. Tânărul i-a câştigat total încrederea şi i-a propus fetei să fure banii şi bijuteriile părinţilor ei. Zis şi făcut. În 15 iulie 2012, au trecut la acţiune.

Larisa a înscenat jaful  împreună cu iubitul ei
Larisa a înscenat jaful împreună cu iubitul ei

Au mers cu un taxi până în apropierea casei victimelor, în sectorul 4 al Capitalei, au aşteptat ca părinţii Clarisei să plece de acasă, după care, fata, îmbrăcată cu hainele prietenului ei, a intrat în locuinţă şi a luat 69.000 de euro, 150.000 de lei, ceasuri şi bijuterii din aur, totul atingând suma de 250.000 de lei.

Minora a furat din casă euro, lei, ceasuri şi bijuterii din aur


    Larisa a înscenat jaful  împreună cu iubitul ei
Larisa a înscenat jaful împreună cu iubitul ei

O parte din bijuterii au fost vândute prin intermediul unui bărbat, iar restul bunurilor au fost valorificate chiar de iubitul tinerei, în Turcia.

Încă de la început poliţiştii au bănuit că cineva apropiat familiei a jefuit locuinţa, suspectând-o în special pe minoră, din cauza atitudinii acesteia. I-au identificat pe autori, iar vinerea trecută au percheziţionat mai multe locuinţe şi au dus la audieri şapte persoane.

Trei dintre acesta au fost reţinute pentru 24 de ore, iar duminică au fost eliberate, magistraţii hotărând să fie cercetaţi în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea.   

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 iunie sfantul mucenic luchilian png
Alexandru Ioan Cuza
Luna pamant astronaut spatiu FOTO Shutterstock jpg
politie jpg
masina, viteza freepik jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg