Le recunoaşteţi? EBa şi-a adus aminte de prima zi de şcoală

Elena Băsescu a devenit mamă la 1 septembrie
Elena Băsescu a devenit mamă la 1 septembrie

Azi începe un nou an şcolar şi ne amintim cu drag şi emoţie de prima zi în clasa întâi. Elena Băsescu a găsit şi ea o fotografie făcută în ziua când sora ei mai mare, Ioana, a dus-o de mână la şcoală. Iată ce a publicat pe pagina ei de Internet.

„După mulţi ani, privesc din nou cu foarte mult interes începutul anului şcolar. Mă uit la fetiţa mea  şi nu pot să nu mi-o imaginez cum va arăta peste şapte ani, îmbrăcată în uniformă, cu ghiozdănelul pe umeri, alături de colegi şi de doamna învăţătoare.

Mă gândesc în ce sală de clasă va învăţa, cât de încărcată şi de utilă va fi programa şcolară, cât de mult va trebui,  ca părinţi, să suplinim şi să compensăm educaţia care i se oferă la şcoală, pentru că formarea unui copil se face şi acasă, nu numai într-o unitate de învăţământ.

Îmi doresc ca Sofia să înveţe într-un sistem care nu-şi  schimbă normele şi practicile de la an la an în funcţie de cine este la putere.

Vreau să existe o evaluare permanentă a muncii elevilor, nu doar examene care se transformă în adevărate momente de panică deopotrivă pentru cei mici şi părinţi. Şi îmi mai doresc ca toţi copiii din România să poată beneficia de măcar două mese din partea şcolii -poate e un sistem mai bun şi mai util de folosire a banilor pentru alocaţii.

Am regăsit cu drag o fotografie din prima mea zi de şcoală... alături de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de făcut, iar asta mi-a dat mult curaj.


    Elena Băsescu a devenit mamă la 1 septembrie
Elena Băsescu a devenit mamă la 1 septembrie

Ţin minte perfect acea zi şi mă gândesc cu emoţie la momentul când voi retrăi acele clipe, dar din postura de mamă.

Le urez tuturor celor care s-au întors azi la şcoală, dar mai ales celor care păşesc pentru prima oară într-o sală de clasă, mult succes şi un an plin de reuşite!

Profesorilor le doresc să aibă un an mai bun, care să le aducă o răsplată mai bună a muncii pe care o fac!”

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg