Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit într-o menajerie din Dâmboviţa. Animalul va ajunge la Zoo Târgoviște

Ultima actualizare:
Marcel Vela, un mare iubitor de animale, a promis că lupta împotriva criminalității va continua
Marcel Vela, un mare iubitor de animale, a promis că lupta împotriva criminalității va continua

Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit într-o menajerie din Dâmboviţa, iar animalul va ajunge, cel mai probabil, la Grădina Zoologică din Târgoviște.

Poliţiştii argeşeni au identificat o menajerie din Dâmbovița, unde este deţinută o felină, despre care existau indicii rezonabile că ar fi chiar animalul folosit în videoclipul interpretului de manele Dani Mocanu, transmite Adevărul. Astfel, la fața locului s-au deplasat, pe lângă oamenii legii, și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului care au confiscat animalul cu tot cu cușcă. Potrivit unor surse Digi24, bărbatul îl deținea, un executor judecătoresc, a negat că l-ar fi împrumutat pentru filmarea videoclipului. Însă, bărbatul deține permis pentru creșterea animalelor sălbatice. 

Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost găsit. Ce scrie în comunicatul Poliției

Inspectoratul Județean Argeș a transmis în acest sens un comunicat: Poliţiştii argeşeni au continuat activităţile investigative, în urma cărora a fost identificată o locaţie unde este deţinută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat. La menajerie au fost solicitaţi şi reprezentanţi ai A.N.S.V.S.A. şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa. Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut", a precizat IPJ Argeş.

Se vede clar în videoclipul lui Dani Mocanu că leul este rănit la picior
Se vede clar în videoclipul lui Dani Mocanu că leul este rănit la picior

Marcel Vela, ministerul de interne: „Ofensiva împotriva infracționalității continuă”

Reacția ministrului de interbne Marcel Vela nu a întârziat să apară. El spune, într-o postare pe Facebook că nu va tolera nici un fel de abuz, indiferent din partea cui vine. Alături de mesaj ministrul a publicat și o fotografie cu leul în cușcă, în mașina autorităților. 


    Se vede clar în videoclipul lui Dani Mocanu că leul este rănit la picior Sursa foto: captură foto/Youtube
Se vede clar în videoclipul lui Dani Mocanu că leul este rănit la picior Sursa foto: captură foto/Youtube

Leul din clipul lui Dani Mocanu, rănit și subnutrit

Miercuri, poliţiştii din Ştefăneşti, împreună cu  luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, desfăşoară percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Ilfov, în cadrul dosarului deschis după ce un leu plin de răni a apărut într-un clip al lui Dani Mocanu. Videoclipul lui Dani Mocanu, în care apare un leu rănit, a stârnit valuri de indignare pe Facebook. Poliţiştii s-au sesizat la sfârşitul săptămânii trecute şi au început  verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a leului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net