Lia Olguța Vasilescu este o femeie ocupată. Uite cine-i crește copilul!

Ultima actualizare:

    Lia Olguța Vasilescu la cununia cu Claudiu Manda, alături de fiul ei Robert Ștefan Foto: Fanatik.ro
Lia Olguța Vasilescu la cununia cu Claudiu Manda, alături de fiul ei Robert Ștefan Foto: Fanatik.ro

Lia Oluguța Vasilescu (44 de ani) este o femeie de carieră, care a dat Craiova pe politica din primul eșalon de la București. Acest lucru s-a întâmplat în 2017 și de atunci face naveta între orașe. Cum munca îi ocupă tot timpul cea care o ajută cu creșterea copilului este chiar sora ei.

În timpul săptămânii, Lia Olguța Vasilescu e în Capitală, iar în weekend ia drumul Craiovei. Pleacă acasă într-un suflet ca să-și vadă fiul.

Robert Ștefan are 10 ani, merge la o școală din Craiova și mamă îi este mătușa lui, sora faimoasei politiciene. ”Sora Olguței are grijă de fiul ei”, a povestit Claudiu Manda, soțul fostei șefe de la Ministerul Muncii.

Tot el a spus că sora o găzduia pe nevasta lui până când au apucat să-și cumpere vila în valoare de 230.000 de euro, în centrul Craiovei.

Construcţia realizată în stil baroc, datează din anul 1906, a fost consolidată şi renovată de vechiul proprietar, iar în vara anului trecut a fost scoasă la vânzare. Casa are 200 de metri pătraţi, cu parter, etaj şi mansardă.

Olguța a fost nevoită să-și lase copilul în grija surorii încă din 2017, atunci când a preluat portofoliul de ministru al Muncii în Guvernul Grindeanu.

De când a pierdut titlul de demnitar, Lia Olguța Vasilescu este consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme de transporturi. Și tot pe drumuri este.

Copilul Olguței Vasilescu provine din primul mariaj

Robert Ștefan este copilul provenit din primul mariaj al Olguței, cel cu Ovidiu Wlassopol, fost reporter la Protv.  Copilul poartă numele de familie al mamei.

Aceasta a explicat că a ales așa de dragul tatălui ei, care și-a dorit foarte mult să-i fie dus numele mai departe. În plus, s-a gândit că în cazul în care Ștefan ar vrea să-i calce pe urme și să intre în politică numele tatălui său, Wlassopol, ar fi un impediment pentru că este străin.

În 2016, cei doi au divorțat, iar în februarie 2019, de Dragobete, Lia Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, s-au căsătorit la Craiova.

Lia Olguța Vasilescu cu fiul și fostul soț, pe vremea când formau un cuplu
Lia Olguța Vasilescu cu fiul și fostul soț, pe vremea când formau un cuplu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net