Liderul sectei «Cercul» filma partidele de sex cu sclavele pe care le manipula psihologic


    foto: arhivă
foto: arhivă

Detalii inedite apar în cazul lui Eusebiu Sebastian Apostolache, lider al sectei „Cercul”, cercetat de procurorii DIICOT pentru „iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat” şi „trafic de persoane’’ în formă continuată.

Liderul sectei „Cercul” afla informaţii intime despre viaţa victimelor de la femeia care le racola pe tinere, unele dintre ele minore, şi care era confidenta fetelor. Acesta le spunea apoi că ştie toate acele detalii despre ele de la o fiinţă spirituală superioară, denumită Cehov1, primul dintre îngerii lui Dumnezeu, asemuit lui Iisus Hristos, cu care se afla în contact permanent. Sexul cu liderul sectei era considerat „sacrificiu necesar pentru dezvoltarea spirituală şi trecerea victimei într-o etapă superioară a evoluţiei sale”, scrie adevarul.ro.Potrivit DIICOT, liderul spiritual al grupării se numeşte Eusebiu Sebastian Apostolache, iar ceilalţi membri cercetaţi sunt Sinoai Ildiko, Papai Marta, Birtalan Villo şi Gothard Veronika. Suspecţii le-ar fi exploatat pe fete atât sexual, cât şi din punct de vedere material.

Din declaraţiile date anchetatorilor de către victime reiese că acestea primeau mâncare doar o dată pe zi, macaroane cu brânză, iar noaptea, după ritualurile sexuale, li se dădea pâine cu gem. Apostolache era cel care le spunea când şi ce să mănânce, când şi câte orgasme să aibă, când să se tundă, câţi cm din păr au voie să taie, ziua şi ora exactă când au voie să taie părul şi unghiile , dar şi faptul că nu voie să arunce părul tăiat, acesta fiind considerat sufletul omului.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT au descoperit la percheziţiile din 28 septembrie, la locuinţele folosite de membrii grupării, medii de stocare a datelor informatice (pe care, cel puţin la nivel informativ s-ar afla inclusiv filme realizate cu ocazia ritualurilor sexuale impuse de Apostolache.Una dintre victime a povestit cum s-a împrumutat la bancă pentru a putea asigura traiul ei şi al colegilor din „Casa Sfântă”.

Mărturia victimei

Una dintre tinerele care au fost exploatate sexual a povestit întreaga sa dramă procurorilor DIICOT.

„Tot cu această ocazie Sebi mi-a spus că trupul lui este un <> vizitat periodic de <>, pe nume Cehov 1 şi chiar şi spiritul lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus şoptit la ureche, motivând că în permanenţă este urmărit de alte entităţi negative. Am început să îi adresez întrebări despre lucrurile spirituale pe care mi le povestea dar de fiecare dată îmi explica fie prea vast astfel încât eu să nu pot înţelege , urmări (îmi spunea atâtea lucruri încât nici nu îmi mai aminteam ce întrebasem de fapt) fie că încă nu trebuie să ştiu deoarece nu sunt suficient de <>în calea spirituala încât să primesc un răspuns direct sau că aceste lucruri nu depind de el şi trebuie să întrebe divinitatea folosind masa şi paharul”, a povestit tânăra.A doua zi Sebi mi-a spus că a primit un mesaj de la divinitate prin ritualul făcut la masă cu paharul, mesaj în care era transmis faptul că eu trebuie în fiecare zi la ora 00.07 să mă rog , aşa cum o făceam şi când nu-l cunoşteam pe Sebi, iar după aceea trebuie să ma dezbrac complet şi să „dau viaţa” adică să mă masturbez până când voi avea orgasm , asta însemna ca eu să fiu în acest mod mai aproape de Dumnezeu şi voi evolua. Mi-a mai spus că cu mine este spiritul lui Rahela , care era „femeia de păun”. "Pentru a asigura un nivel de trai decent atât mie dar şi tuturor membrilor Cercului am făcut împrumuturi bancare care în prezent se ridică la suma de 18.500 lei", a mai spus femeia.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
iuri kovalciuk jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg