Livia Stanciu, pensionar de lux: va încasa 32.000 lei!

Ultima actualizare:

    Sunt și pensionari fericiți: va lua 32.000 lei în fiecare lună
Sunt și pensionari fericiți: va lua 32.000 lei în fiecare lună

Cei mai mulți pensionari trăiesc din 800 de lei pe lună, după ce au muncit din greu o viață întreagă. Uite că este și un pensionar fericit. Va trăi în lux până la sfârșitul vieții.

Fostul președinte Traian Băsescu spune că Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, i-a făcut două favoruri majore lui Klaus Iohannis și de aceea este răsplătită cu o funcție de rang înalt, la Curtea Constituțională a României (CCR) și un venit de lux.

Livia Stanciu se pensionează, dar va fi membru al Curții Constituționale timp de 9 ani
Livia Stanciu se pensionează, dar va fi membru al Curții Constituționale timp de 9 ani

”Dânsa (Livia Stanciu.n.r) a fost numită ( la CCR) în primul rând pentru că i-a făcut două servicii majore lui Iohannis. Unu: nu l-a declarat incompatibil înainte de campania electorală sau chiar în timpul campaniei. Doi: prin influenţă, încă un proces pierdut definitiv pentru o casă cu fals constatat de judecători este trimis la rejudecare la o curte de apel mai binevoitoare sau controlată. De ce s-a ales Curtea de Apel Argeş?”, a spus Traian Băsescu, la România Tv, apoi a confirmat și printr-o postare pe Facebook. 

Ca judecător CCR, Livia Stanciu va cumula pensia de magistrat cu salariul de la CCR. Pensia reprezintă 85% din ultimul salariu, care a fost de 20.000 lei (200 milioane de lei vechi). Pensia va fi deci de circa 160 milioane lei vechi, a calculat antena3.ro. La această sumă uriașă pentru un român, se va adăuga salariul de judecător CCR, tot circa 160 milioane de lei vechi.

În total, Stanciu ar urma să câştige 32.000 lei pe lună, adică peste 7.000 de euro.

Livia Stanciu a înaintat, luni, cererea de eliberare din funcție prin pensionare, începând cu 13 iulie. În 9 iunie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea Liviei Stanciu în funcția de judecător la Curtea Constituțională a României pentru un mandat de 9 ani. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretul privind numirea șefei ÎCCJ, Livia Stanciu, în funcția de judecător la CCR pentru un mandat de 9 ani începând cu data de 13 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net