Liviu Dragnea, citat la DNA. E inculpat în dosarul Tel Drum


    Liviu Dragnea a ajuns vineri dimineața la DNAFoto: Arhivă/Inquam Photos
Liviu Dragnea a ajuns vineri dimineața la DNAFoto: Arhivă/Inquam Photos

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este citat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. El a fost adus cu duba vineri dimineața de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat de un an, după condamnarea într-un alt dosar, cel al angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, deschis în 2016, Liviu Dragnea este acuzat că a fraudat fonduri europene și guvernamentale. Astăzi i se aduce la cunoștință că din suspect devine inculpat, alături de alte 8-10 persoane. El este acuzat că ar fi ajutat firma Tel Drum să primească în mod ilegal bani din fonduri europene. Fostul lider PSD a vorbit despre acest caz în interviul acordat joi din spatele gratiilor, prin skype, fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. „Sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care, şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante pentru acel județ”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, citat la DNA în dosarul Tel Drum: „Sigur o să fiu folosit”

El se consideră nevinovat și susține că acum este doar „folosit” în contextul campaniei electorale: „Pe citaţie scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoştinţă calitatea de inculpat. Sigur o să fiu folosit, e străvezie strategia, e limpede. Nu s-a operat demult în dosarul ăsta”.

Despre interviul acordat joi din închisoare, în care a declarat toate aceste lucruri, Administrația Penitenciarelor spune că nu a fost aprobat. Potrivit news.ro, aprobarea acordată Ancăi Alexandrescu se referea doar la o comunicare online, nu la un interviu, deoarece de la instaurarea stării de urgență nu s-a mai aprobat niciun interviu cu vreun deținut.

cub kassandra rotariu png
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
marius buga pro tv foto facebook jpg
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg