Liviu Dragnea, gestul suprem de Dragobete. Iubita Irina Tănase a făcut publice fotografii romantice

Ultima actualizare:

    Găseşte-ţi un partener care să se uite la tine aşa cum se uită Irina Tănase la Liviu Dragneafoto: Inquam
Găseşte-ţi un partener care să se uite la tine aşa cum se uită Irina Tănase la Liviu Dragneafoto: Inquam

Dragostea nu ține cont nici de diferența de vârstă, nici de distanță, nici de gratii. Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare din 27 mai 2019, Liviu Dragnea face încercări repetate să scape de detenție, însă nu a uitat că azi, 24 februarie, îndrăgostiții din România sărbătoresc Dragobetele. Fostul lider PSD și-a surprins iubita cu un gest romantic.

Irina Tănase (27 de ani), iubita lui Liviu Dragnea (57 de ani), este topită. Tânăra a pus pe Instagram dovada supremă a iubirii, un buchet de trandafiri albi și roșii, sub formă de inimă, alături de un verset din Biblie (Corinteni), scris însă în limba engleză. "Love is patient, love is kind. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails". (Dragostea este îndelung răbdătoare și plină de bunătate. Dragostea acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu se sfârșește niciodată").

În plan secund, în imaginea publicată de Irina Tănase pe Instagram, se vede o fotografie în care Liviu Dragnea o sărută cu patimă, pe buze, imagine pe care publicul nu a mai văzut-o până acum. 

Irina Tănase și Liviu Dragnea
Irina Tănase și Liviu Dragnea

Este lesne de înțeles că trandafirii sunt din partea lui Liviu Dragnea, chiar dacă nu i-a cumpărat personal, gestul fostului lider PSD amintindu-ne de romantismul lui Cristi Borcea de pe vremea când și el era în spatele gratiilor și nu uita niciodată să marcheze aniversările Valentinei Pelinel sau zilele de 1 și 8 Martie. 

Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Mulți o știu pe Irina, iubita sexy și tinerică cu care Dragnea s-a lăudat peste tot, luându-o pe aceasta chiar și la evenimente oficiale, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă aceasta, în viața de zi cu zi, în afară de statutul de „iubita fostului lider PSD”. Irina Tănase, tânăra despre care se spunea chiar că ar urma să devină doamna Dragnea, a început să muncească foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, pe vremea când acesta din urmă era parlamentar PSD.

Dragobete cu trandafiri și cu dor pentru Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea
Dragobete cu trandafiri și cu dor pentru Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Cât despre ocupația actuală a Irinei, primarul Capitalei a lăsat să se înțeleagă că logodnica lui Dragnea a fost implicată în organizarea mai multor campanii umanitare. „Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare", declara Gabriela Firea în cadrul unui congres PSD.

Liviu Dragnea, condamnat în dosarul angajărilor fictive

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În acest dosar, Dragnea, a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Citește și:

Liviu Dragnea rămâne în pușcărie. Fostul lider PSD, bun de plată

Eliberarea lui Liviu Dragnea, judecată la Înalta Curte. Ce a declarat fostul lider PSD

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net