Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

image
Irina Tănase și șoferul au fost surprinși în fața casei, în timp ce discutau

Viaţa de femeie singură nu este deloc uşoară pentru Irina Tănase. De când iubitul său, Liviu Dragnea, a ajuns după gratii, tânăra are nevoie de sprijin din partea unei persoane de sex masculin. Atunci când nu este Valentin, fiul fostului lider PSD, este şoferul acestuia. Click! a surprins-o zilele trecute alături de bărbat în faţa blocului.

Din 27 mai, Irina Tănase (26 de ani) a rămas singură. Bărbatul care i-a promis că o va duce la altar anul acesta a fost închis. Doar o dată pe săptămână are voie să-l vadă pe Liviu Dragnea (56 de ani) la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul şef al PSD îşi ispăşeşte condamnarea, şi atunci în camera de vizită, alături de ceilalţi deţinuţi şi de familiile lor.

image
Irina și Liviu Dragnea nu s-au ferit să-și arate iubirea în public

De fiecare dată, frumoasa blondină a venit la el cu sacoşe pline cu alimente şi a plecat cu câte un troler plin cu haine murdare, semn că fostul lider al PSD vrea ca şi după gratii să aibă o ţinută impecabilă. Şoferul lui Liviu Dragnea este cel care o însoţeşte peste tot, deşi Irina are permis şi a primit în dar de la politician un BMW X5.

Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în faţa blocului în care locuieşte, în jur de ora 20.00. Stătea de vorbă cu şoferul, îmbrăcată cu o rochiţă albă de vară, la care asortase o poşetă de la o casă de modă celebră.

La scurt timp, iubita lui Dragnea a fost condusă de angajat în garajul blocului, semn că Liviu Dragnea a lăsat-o pe mâini bune şi nu o scapă ”din ochi”. 

image
Iubita politicianului vine săptămânal la Penitenciarul Rahova ca să-l viziteze

Se ştie că şoferul este una dintre persoanele de încredere din preajma fostului şef al social-democraţilor. L-a însoţit la fiecare proces şi l-a apărat de protestatari, ba chiar i-a luat la rost pe jurnaliştii prezenţi la Curtea de Apel. Dar şi controversatul politician este cunoscut pentru faptul că-şi preţuieşte angajaţii fideli.

Toţi şoferii pe care i-a avut au ajuns oameni importanţi. Mădălin Ioniţă este preşedintele unei echipe de fotbal şi deţine restaurantul cu plajă, Briza Dunării, aflat pe malul fluviului, în apropiere de Turnu Măgurele.

Iniţial a fost asociat cu Valentin, fiul lui Dragnea, dar apoi a rămas singur în afacere, potrivit comisarul.ro, care a consultat Monitorul Oficial.

image
Penitenciarul Rahova

Adrian Mlădinoiu este un alt fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, care acum este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Revenind la Irina Tănase, aceasta a lucrat în trecut la Asesoft, firma de IT a lui Sebastian Ghiţă, iar din 2013 a fost angajată consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale chiar de Dragnea, care era ministru la acea vreme. Acum pare că a renunţat la carieră şi îşi clădeşte mai degrabă un profil de ”casnică” cu ocupaţii caritabile.

“O cunoaştem şi de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare“, declara Gabriela Firea la congresul PSD din 2018.  

Îşi ispăşeşte la Penitenciarul Rahova condamnarea la 3 ani şi jumătate

Liviu Dragnea a fost condamnat 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia a fost dată de un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urmă cu o lună. 

De atunci, politicianul este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Timp de 21 de zile a stat în carantină şi a cerut să nu fie transferat la Jilava. O comisie de specialitate a analizat cazul şi a stabilit ca Dragnea să rămână aici şi să-şi execute pedeapsa în regim închis. 

image
Penitenciarul Rahova Foto: Inquam Photos

Potrivit legii, asta însemană că el trebuie să stea în celulă la comun cu alţi deţinuţi şi e posibil ca companionul lui să fie Radu Mazăre, care se află tot acolo. În plus, prestează munci, desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, în grupuri, în interiorul penitenciarului, sub pază şi supraveghere.

Dragnea ar putea fi eliberat condiţionat după ce va ispăşi cel puţin două treimi din durata pedepsei, adică 2 ani şi 4 luni. 

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs