Liviu Dragnea refuză invitația președintelui: „PSD nu merge la consultări”

simeon stalpnicul png
Liderul PSD susține că nu vrea să facă „un exercițiu de imaginație” la cererea președinteluiFoto: Arhiva Click!

Liviu Dragnea a declarat că PSD refuză invitația președintelui, care a spus că va discuta cu toate partidele despre propunerile acestora cu privire la un nou premier. Klaus Iohannis a spus, într-o conferință de presă, că el va desemna premierul și că va ține cont de criteriile de integritate pe care le-a menționat înainte de alegerile parlamentare.

PSD a refuzat invitația președintelui Klaus Iohannis la discuții. Liviu Dragnea a spus că Iohannis i-a invitat „în baza unui articol greșit”.

„Despre majorităţi nu se poate vorbi decât după ce ai intrat în Parlament. Mie mi se pare straniu că au fost invitate  la consultări partide care nu fac parte din actualul Parlament. Am discutat în partid această invitaţie. Nu putem merge la aceste consultări. Noi vrem să respectăm cu stricteţe prevederile constituţionale. Nu mergem la consultări pentru a face exerciţii de imaginaţie. Cred că după ce fiecare deputat sau senator este validat, se pot face consultări şi vom merge la consultări cu toată deschiderea. Noi nu putem da curs acestei invitaţii bazate pe un articol greşit”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă își menține poziția de lider al PSD, după ce Iohannis a spus că își păstrează criteriile de integritate pentru numirea unui nou guvern, Dragnea a dat un răspuns vag: „Am înțeles din declarațiile lui că o lege e o chestie secundară. Pentru mine nu este așa legea e lege”.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg