"Loteria vaccinării" are duminică prima extragere. Cum participi și ce premii sunt 

Ordinul prin care “se dă drumul” Loteriei de Vaccinare a fost publicat în Monitorul Oficial. Prima extragere are loc chiar duminica aceasta, 3 octombrie.

Înscrierea începe vineri, 1 octombrie, scrie Hotnews.ro. Înscrierea la Loteria de vaccinare se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului. 

Oricine este vaccinat cu schema completă se poate înscrie. Participantul va primi un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Extragerea va fi făcută de către Loteria Română. Extragerile se vor efectua cu urna TOPAZE de 7 cifre. Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcție de numărul participanților înscriși pentru extragerea respectivă. 

Ce va primi participantul după înscriere

 • Acesta va primi un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație.
 • Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12:00.
 • Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Cine face extragerea

 • Extragerea va fi făcută de către Loteria Română.
 • Extragerile se vor efectua cu urna TOPAZE de 7 cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1—9.999.999.
 • Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcție de numărul participanților înscriși pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unităților la cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanți pentru fiecare extragere în parte.

Premiile: sume în bani

 • La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:
 • 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
 • 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
 • 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna 3
 • Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1.000.000 lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021.
 • Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii:1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

De unde se vor ridica premiile

 • Premiile pot fi ridicate de către câștigători săptămânal, în intervalul marți—vineri, între orele 9,00—14,00, de la casieriile Loteriei Române:

 - premiile în valoare de 10.000 lei — de la unitățile teritoriale ale Loteriei Române; - premiile de 100.000 lei, 300.000 lei, 500.000 lei și 1.000.000 lei — de la aparatul central al C.N.L.R. din București, str. Poenaru Bordea nr. 20, sectorul 4.

 • ATENTIE: Solicitarea de a primi banii se va face până la data maximă de 31 ianuarie 2022. După expirarea termenului, participantul câștigător pierde dreptul de a mai obține premiul.

Citiți aici ghidul complet al Loteriei de vaccinare!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg