Lovitură grea pentru Gabriela Vrânceanu Firea înainte de alegeri

image
Gabi Firea a intrat în politică după ce s-a măritat cu Florentin Pandele

Gabriela Vrânceanu Firea și-a construit cea mai mare parte a discursului electorla pe ideea că este mamă de familie. Tocmai de aceea, mesajul transmis de fiul vitreg al candidatei la primăria Capitalei vine cum nu se putea mai prost. Ce-i drept, Gabi Firea și Răzvan, fiul fostului ei soț, nu au avut niciodată o relație apropiată.

Fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea, băiatul de 26 de ani pe care fostul soț al candidatei la primăria Capitalei l-a avut din căsnicia cu Carmen Firea, a transmis un mesaj electoral pe pagina personală de Facebook, cu numaicâteva zile înainte de alegerile de duminică.

”Știu că vă sunt simpatic, dar când veți merge la vot (și să vă duceți), să nu vă alunece ștampila din greșeală pe numele meu”, a scris Răzvan, îndemnându-și, indirect, fanii să nu voteze cu Gabriela Vrânceanu Firea.

image
Răzvan Firea, fost model, este fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea

Relația tensionată dintre Gabriela Vrânceanu Firea și fiul ei vitreg a ieșit la iveală în 2010, după moartea lui Răsvan Firea, primul soț al fostei jurnaliste. La vremea respectivă, Răzvan și mama fa, Carmen Firea, i-au reproșat lui Gabi Firea că nu i-a anunțat de moartea lui Răsvan.

"Eu şi fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanţe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine şi nici măcar pe fiul meu, Răzvan Alexandru, cu care mai ţinea legătura. Băiatul meu are 21 de ani, dar este şocat de comportamentul ei. Deşi ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13.00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puţin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum şi l-am găsit deja înhumat. Slujba a durat doar 20 de minute şi nu s-au împărţit pachete aşa cum este obiceiul. A fost îngropat ca un câine, nici nu s-au aşteptat 72 de ore de la deces. Au fost mulţi prieteni ai fostului meu soţ care ar fi vrut să participe la înmormântare, unii dintre ei au venit tocmai din Canada, dar nu au mai apucat decât să depună coroane", a povestit Carmen Firea, în exclusivitate pentru Click!

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
image png
cub bianca dragusanu png
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
produse alimente jpeg
pod peste Dunare 6
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg