Ludovic Orban revine la Palatul Victoria după al doilea test negativ la Covid-19


    Ludovic Orban a fost testat negativ la Covid-19
Ludovic Orban a fost testat negativ la Covid-19

Ludovic Orban revine, joi, 8 octombrie, la Palatul Victoria după ce și al doilea test anti coronavirus a ieșit negativ. Premierul nu a fost bolnav, așa cum s-a speculat după ce a intrat în contact, pe un platou de televiziune, cu un jurnalist diagnosticat pozitiv.

Premierul Ludovic Orban a ieșit negativ la al doilea test Covid-19, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv în urmă cu zece zile, anunță guvernul într-un comunicat. Pentru că este sănătos, Ludovic Orban se întoarce joi la Palatul Victoria.

Ludovic Orban revine la Palatul Victoria. Ce scrie în comunicatul primit de la Guvern

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Ludovic Orban revine la Palatul Victoria după o autoizolare de câteva zile.

Premierul s-a autoizolat luni dimineață, după ce a aflat că un moderator tv, în emisiunea căruia fusese prezent zilele trecute, a fost testat pozitiv cu Covid-19. Deși primul test pe care l-a efectuat a ieșit negativ, Ludovic Orban a decis să stea în continuare în izolare până la rezultatele celui de-al doilea test. Rezultate care au venit azi și care au adus vești bune. 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg