Luminiţele de sărbători vor fi aprinse în Capitală pe 5 decembrie


    Cel mai spectaculos joc de lumini
Cel mai spectaculos joc de lumini

Luminiţele de sărbători vor fi aprinse, anul acesta, pe data de 5 decembrie, a anunţat marţi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

El a precizat că vor fi ridicaţi brazi de Crăciun, în pieţele Universităţii şi Unirii, şi vor fi organizate concerte. Nu vor lipsi surprizele, care vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

"Le dăm drumul de sărbători, pe data de 5 decembrie, ca data de 5 spre 6, de Sf. Nicolae, oraşul să-i facă să mai zâmbească pe bucureşteni, că au uitat. Poate că o să fie mai modest decât în alţi ani. În orice caz, acest lucru va fi făcut cu respect şi dragoste pentru oameni", a spus Oprescu.

Potrivit edilului-şef, în Cişmigiu vor fi organizate târguri. "Anul acesta intrăm în cartiere. Pe domeniul public vor fi organizate târguri, în aşa fel încât oamenii să fie mulţumiţi, mergând sau venind din parc, să treacă cu copiii, să cumpere dulciuri etc", a precizat Oprescu.

Anul acesta vor fi instalate cel puţin 2,7 milioane de beculeţe, fiind luminaţi aproximativ 22 de kilometri de bulevard.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg