Luptătoare de Taikuando, snopită în bătaie, în liceu EXCLUSIV

image
Ele sunt cele 5 fete bătăuşe

Caz șocant într-un liceu din Capitală. O tânără în vârstă de 12 ani, campioană la Taikuando, a fost bătută, păruită și jefuită de cinci colege mai mari. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Bătăile dintre elevii de liceu sunt tot mai numeroase în ultima perioadă și nimeni nu poate să le oprească. Zilele trecute, Elena C, elevă în clasa a VI-a la liceul Waldorf din Pantelimon a avut un conflict verbal cu o colegă în timpul repetițiilor pentru serbarea sfârșitului de an școlar. Copila a apelat imediat la vecinele de cartier, fete în clasele VIII-a și a X-a care au și trecut la acțiune povestește Romeo, tatăl elevei bătute.

„Ca în orice liceu există găști de fete sau băieți care fac legea. Nu ești de partea lor ai numai de suferit. Fata mea, campioană la Taikuando, a fost urmărită când ieșea de la repetiții. Agresoarele au început să o scuipe, să-i dea palme și picioare, în timp ce i-au sustras portofelul și geanta. Elena a fost salvată din ghearele acestor fete de doi bodyguarzi de la clinica medicală aflată în drumul său. Incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere”, ne-a spus tatăl fetei, în exclusivitate pentru Click!.

image
Ele sunt cele 5 fete bătăuşe FOTO: Arhiva personală

Și din ce povestesc părinții se pare că nu este singurul caz de acest gen care a avut loc: ”Anul trecut o fetiță a fost dezbrăcată și molestată în WC de aceste fete mai mari. S-a ajuns ca acestea să bată copii la comandă după tot felul de certuri sau idile. Dacă deschizi gura ai numai de suferit”, povestește Gheorghe Ciprian, părintele unei alte fetițe.

Situația a ajuns în atenția secției de poliție nr 9 unde familia tinerei bătute în plină stradă a apelat: “Am înregistrat cazul, totul a fost suprins pe camerele de supraveghere, vom demara o anchetă în acest sens”, ne-au dezvăluit surse din poliție.

image
foto

Contactată telefonic directoarea liceului Mihaela Serban nu a dorit să comenteze situația și ne-a spus că nu știe despre ce este vorba. În timp ce profesorii au ridicat din umeri. “Nu știm ce s-a întâmplat în afara liceului. În școală totul este păzit. Părintele să se adreseze poliției”, ne-a spus un cadru didactic.

Bătută și jefuită Elena C, a avut parte de o surpriză din partea dirigintei clasei “ i s-a scăzut nota la purtare fără nici un motiv, în timp ce fetele din clasele superioare nu au primit nici măcar o sancțiune verbală'', ne-a mai spus părintele. “Contează probabil faptul că cele cinci agresoare fac parte din “elita” liceului care cotizează mereu cu foloase materiale și atenții. Cine nu cotizează este aspru pedepsit. Și diriginta clasei în care învață fata mea, cere bani de la obraz”, ne mai spune părintele.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (7) JPG
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati