„M-a bătut cu pumnii şi cu picioarele”. Mărturiile prostituatelor îl înfundă pe Sile Cămătaru?

Ultima actualizare:

Fetele le-au povestit anchetatorilor cum au luate de pe stradă şi obligate să se prostitueze în numele familie Cămătaru. Când nu produceau suficienţi bani de la clienţii lor, fetele erau bătute, umilite şi ameninţate, scrie rtv.net. „Sile Cămătaru a început să mă agreseze fizic cu pumnii şi picioarele pentru a mă determina să accept să-i plătesc din sumele obţinute de la clienţi”, a spus una dintre fete în faţa procurorilor.

Altă fată, minoră, le-a spus oamenilor legii că a fost dusă într-un apartament cu forţa, unde a fost violată de Sile Cămătaru şi de apropiaţii acestuia. Conform declaraţiilor fetelor, noaptea tinerele erau scoase la vânzare mai ales în discoteca Herăstrău din Capitală. În timpul zilei, ele erau obligate să facă curăţenie acasă la Cămătari, sub atenta supraveghere a sorei lui Sile Cămătaru, Angela.

“Fetele Angelicăi şi ale lui Sile erau ţinute într-o adevărată sclavie, li se permitea să se spele la program şi erau organizate milităreşte. Totodată, erau folosite şi pentru a face curăţenie în casele Angelicăi, ale lui Sile şi Mimi”, povesteşte o altă tânără, citată de rtv.net.

Sile Cămătaru a fost dus azi la DNA, pentru a fi audiat într-ul dosar care vizează eliberarea sa condiţionată, dispusă de Judecătoria Giurgiu şi contestată de procurori. Cămătaru nu a zăbovit prea mult la audieri fiindcă de la DNA a lipsit avocata acestuia, motiv pentru care interlopul a fost dus înapoi în arest, unde se află din 23 februarie.  Cămătaru e acuzat, împreună cu alte 29 de persoane, de consituirea unui grup infracţional organizat, de infracţiuni de violenţă, tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net