«M-au violat pe patul de spital!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a întors din Italia să petreacă Paştele catolic împreună cu familia. În timpul slujbei de Înviere, în noaptea de sâmbătă spre duminică, i s-a făcut rău şi a ajuns la spital. A fost sedată şi ţinută într-o rezervă unde, timp de câteva ore, s-au perindat mai mulţi bărbaţi. Când şi-a revenit, tânăra a acuzat că fusese violată.

Maria Sebi (20 de ani) a ajuns la Spitalul din Roman în jurul orei 2.25. Le-a spus medicilor că a leşinat în biserică, iar aceştia i-au pus perfuzii. Tânăra a fost dusă de un asistent într-o cameră de rezervă, pentru că, spun medicii, camera de gardă era ocupată.

ORA 5:25- Infirmierul Ioan Liţă a stat cel mai mult în rezerva tinerei şi este considerat principalul suspect

simeon stalpnicul png

Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere din spital. După aproape 3 ore, la ora 5.50, Maria a părăsit rezerva spitalului clătinându-se vizibil şi a mers la poliţie reclamând că a fost violată.

 ORA 2:43- Maria este dusă într-o rezervă de un asistent

simeon stalpnicul png

„Cât eram în acea cameră am simţit o durere «jos», dar nu mi-am dat seama de unde venea. Intrau şi ieşeau bărbaţi din salon. Când mi-am revenit, am văzut că nu mai aveam chiloţii pe mine. Atunci am înţeles că am fost abuzată", a spus tânăra.

ORA 3:10 - Un infirmier a ieşit din salonul fetei unde a stat mai mult de10 minute

simeon stalpnicul png

S-a constatat că fata nu avea nici o urmă exterioară de violenţă şi au fost declanşate audierile personalului de gardă. Cercul de suspecţi s-a redus la un infirmier, Ioan Liţă (53 de ani), care a stat mai bine de jumătate de oră în camera unde era tânăra. Probele ADN trimise la Institutul de Medicină Legală vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net