Macabru! Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe Canalul Sfântul Gheorghe


    Un cadavru a fost găsit plutind pe Canalul Sfântul Gheorghe
Un cadavru a fost găsit plutind pe Canalul Sfântul Gheorghe

Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală, după ce au găsit cadavrul unui bărbat de aproximativ 45 de ani, plutind pe canalul Sfântul Gheorghe de la marginea municipiului Giurgiu.

Bărbatul decedat a fost scos din apă cu ajutorul polițiștilor și scafandrilor care s-au deplasat la fața locului, în urma unui apel la 112. „În această zi, un bărbat a observat plutind în zona silozului, pe Canalul Sfântul Gheorge, cu fața în jos, trupul unui bărbat și a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști și scafandri care au reușit scoaterea trupului bărbatului decedat din apă”, a declarat Cristian Șuță, potrivit Agerpres.

Deși asupra bărbatului decedat nu au fost găsite documente de identificare, acesta a fost recunoscut de polițiștii de la transporturi, care îl legitimaseră în urmă cu numai câteva zile. „A fost stabilit faptul că este vorba de un bărbat cu vârsta de aproximativ 45 de ani din județul Dâmbovița, care locuia fără forme legale în municipiul Giurgiu”, a mai declarat Șuță.

Pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme de violență. Cu toate acestea, a fost deschis un dosar penal, „în care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la decesul acestuia”. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg