Mama Luizei Melencu s-a întâlnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni: «Ăsta-i strigătul meu de disperare»


    Mama Luizei Melencu s-a întâlnit cu Klaus Iohannis
Mama Luizei Melencu s-a întâlnit cu Klaus Iohannis

Mama Luizei Melencu a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre situația fiicei sale cu un consilier al președintelui Klaus Iohannis. Monica Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri, după întâlnirea cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis, că i s-a promis ajutor.

Înainte a fi primită în palatul prezidențial, Melencu le-a spus jurnaliștilor ce va discuta cu consilierul lui Iohannis: ”Vreau să-i spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul. Ce s-a întâmplat cu fiica mea?”

Mama Luizei Melencu spune că nu crede nici acum că fiica sa ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă și susține că nu există ”probe solide” în acest dosar. ”Eu cred că fiica mea nici n-a trecut prin acea casă. (...) Probe concrete sau solide n-am văzut în acest dosar, iar eu o spun să se audă în toată țara: aceste fete nu sunt omorâte. Aceste fete sunt traficate. Asta vreau să-i cer domnului președinte, să se meargă pe pista de trafic de persoane.” - a mai mai spus ea.

„M-a afectat discuţia. Chiar am plâns, (...) discutând despre caz. (...) Am zis exact ce mi s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată. Nu că e ultima (speranță, n. red), dar asta a fost un strigăt de disperare, ca domnia sa, domnul președinte, cer să se implice în acest caz, ca președinte al țării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulțumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Ăsta-i strigătul meu de disperare.” - a spus mama Luizei, potrivit digi24.ro.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png