"Mâncătorul de femei" a început să refuze hrana din arest. Magistrații i-au refuzat eliberarea


    Vasile Lavric este suspectat de dispariția a patru femei cu care s-a iubitfoto: arhivă Click!
Vasile Lavric este suspectat de dispariția a patru femei cu care s-a iubitfoto: arhivă Click!

Magistrații au respins cererea de eliberare a lui Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", astfel că acesta își va petrece Sărbătorile după gratii. Mai mult, bărbatul a început să refuze hrana din arest.

Lavric este suspectat că ar avea legătură cu dispariţia a trei surori, bărbatul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a dispărut şi a patra concubină a acestuia, motiv pentru care a fost din nou ridicat de polițiști. Este vorba despre cele trei surori Iordache din Rădăuţi, care au dispărut în perioada 1995 -2005, precum şi despre Aurica Bodnărescu. Acesta din urmă n-a mai fost văzută de rude şi de prieteni din vara acestui an.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că Vasile Lavric a început să refuze hrana din arest, notează adevarul.ro. El se află în prezent în arestul Poliţiei Bucureşti, de unde a cerut să fie eliberat, argumentând că nu se face vinovat de dispariţia concubinei sale, Aurica Bodnărescu. Cererea depusă a fost respinsă însă de magistraţi, ceea ce înseamnă că mecanicul auto îşi va petrece Sărbătorile de iarnă după gratii. În timpul audierilor, Vasile Lavric le-a spus magistraţilor că Aurica Bodnărescu a plecat la muncă în străinătate, mai exact în Anglia, unde are şi o fiică. 

Vasile Lavric susține că ultima concubină a plecat în Anglia

"A decis să plece la muncă în Anglia, fără să îmi spună nimic. Nu aveam bani de lemne. A vrut să plece ca să avem bani să ne cumpărăm lemne şi să ne punem termopane la casă.  Ideea cu Anglia i-a venit, pentru că fata noastră cea mare este plecată acolo, şi atunci când vorbeam cu ea la telefon, ne spunea de fiecare dată, că reuşea, cam la patru-cinci luni, să pună sus, undeva în jur de patru-cinci mii de euro, şi aşa soţia mea, iată, s-a decis să plece.  E adevărat, că în ultima vreme, am decis să merg la bancomat şi să scot bani de pe cardul acesteia, paşaportul nu mai este în casă, însă, buletinul l-a lăsat pentru că are nişte credite, iar eu trebuia să merg să le plătesc”, a spus Lavric la audieri, potrivit Antena3. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg