Maramureș. Urmărire ca în filme! Polițiștii au tras 19 focuri de armă pentru a opri un grup de contrabandiști

Ultima actualizare:

    19 focuri de armă, trase pentru a opri un grup de contrabandişti de ţigăriSursă foto: Politia de frontiera
19 focuri de armă, trase pentru a opri un grup de contrabandişti de ţigăriSursă foto: Politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră dn Maramureş au tras 19 focuri de armă pentru a ori un grup de contrabandişti de ţigări. Şapte persoane sunt ceretate, iar 16.500 de pachete cu ţigări şi trei autovehicule au fost confiscate.

”Ieri, 25 ianuarie 2021, în jurul orei 21.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au observat două autoturisme de teren care staţionau pe un drum forestier, iar în momentul în care lucrătorii noştri s-au deplasat spre autovehicule cu intenţia de a-i legitima pe şoferi, acestea au demarat în trombă spre poliţiştii de frontieră cu intenţia de a-i lovi. În acel moment, lucrătorii noştri i-au somat să se oprească, dar observând că şoferii nu încetinesc au executat mai multe focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinilor de teren, conform prevederilor legale”, a transmis, marţi, Poliţia de frontieră.

Șoferii nu s-au oprit, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestora, iar după aproape 600 de metri autovehiculele au fost găsite pe marginea drumului. Într-una dintre maşini se afla un bărbat de 28 de ani care fusese rănit în zona coapsei.”Poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă la faţa locului, iar persona rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, în momentul de faţă fiind în afara oricărui pericol”, se arată în comunicatul de presă emis de Poliția de frontieră. 

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în activitatea de contrabandă erau implicate 7 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, care transportau 16.500 pachete ţigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de peste 193.000 lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net