Marcaje rutiere de tot râsul în Cluj. Cum au trasat un bulevard

Ultima actualizare:

    Banda trasată după trecerea de pietoni e deplasată cu un metru faţă de cea de dupăFoto: stiridecluj.ro
Banda trasată după trecerea de pietoni e deplasată cu un metru faţă de cea de dupăFoto: stiridecluj.ro

Dungile de pe un bulevard din Cluj Napoca au fost trasate fără pic de minte de muncitori. Cele două linii suble sunt decalate la cel puţin un metru faţă de cele trase înainte de trecerea de pietoni. Cazul a fost semnalat de un clujean, care a fost revoltat când a văzut cum se lucrează în oraşul lui.

Bărbatul a publicat un mesaj pe internet, conform stiriledecluj.ro, prin care cere ca cei responsabili pentru marcajul prost făcut să fie traşi la răspundere. 

”Aveţi în imagini marcajul de pe strada din faţă de la ştrandul Sun, unde se poate vedea că cele două linii duble sunt decalate cu cel puţin un metru faţă de cele de după trecerea de pietoni. Este chiar aşa de greu ca aceste linii să aibă continuitate? Într-un oraş cu atâtea facultăţi tehnice, atâţia ingineri şi arhitecti, nu se găseşte totuşi cineva care să se ocupe şi să rezolve probleme geometrice atât de simple încât şi un copil de cinci ani le poate rezolva? Vă rog să-mi comunicaţi dacă, cine şi cu cât va fi tras la răspundere pentru aceste lucrări prost făcute", a scris bărbatul.

În plus, el a mai povestit că a văzut un alt marcaj, tot prost făcut, care s-a şters şi a fost refăcut în acelaşi stil. 

"De asemenea tot în Grigorescu, pe strada Donath, după Casa Radio înspre hotel Premier, marcajul făcut prost anul trecut sau acum doi ani a fost şters anul acesta şi refăcut «mai» corect de data aceasta. La fel, cine plăteşte pentru aceste faceri şi refaceri ale marcajelor? Este cineva tras la răspundere din Primărie sau de la firma care se ocupa de marcaje, despre modul absolut defectuos în care se fac aceste lucrări în bătaie de joc faţă de banul public, adică de banii şi nervii noştri? Cei care trasează aceste marcaje sunt beţi de reuşesc să tragă aşa de strâmb aceste linii?", a mai scris bărbatul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net