Marcel Vela: "Dacă cineva strănută la metrou și nu are mască, poate avea dosar penal"

Ultima actualizare:

    Marcel Vela a explicat că un asemenea comportament este teribilist și nu va fi toleratfoto: Facebook
Marcel Vela a explicat că un asemenea comportament este teribilist și nu va fi toleratfoto: Facebook

Într-un interviu acordat lui George Buhnici, ministrul Marcel Vela a declarat că cine strănută fără mască la metrou se poate alege cu dosar penal.

"Dacă vedem pe cineva lângă noi, în metrou, strănutând, ce avem de făcut?"- l-a întrebat George Buhnici pe ministrul Vela.

„La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască - n.r.). Dacă nu are mască și strănută, poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască. Noi nu intrăm în cazarmă, vom apăra cetățenii. Vom fi prezenți în stradă și vom avea și masuri coercitive pentru fiecare faptă. Am găsit formula parlamentară pentru a nu intra în conflict", a spus Marcel Vela în cadrul unui interviu acordat lui George Buhnici pe YouTube.

Ministrul de Interne a afirmat că aceste măsuri vor fi luate pentru protejarea călătorilot care ar putea fi expuși unui astfel de comportament inadecvat și inconștient.

De asemenea, acesta a dezvăluit și că a purtat o discuție cu minstrul Transporturilor pentru a pune la punct maniera în care se vor desfășura lucrurile la metrou după 15 mai și a subliniat că oamenii de ordine puși la gurile de metrou nu-i vor lăsa să intre pe cei fără mască. 

VIDEO De la minutul 34:35, Marcel Vela discută despre ce se întâmplă dacă strănuți fără mască la metrou.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net