Maria Georgiana, tânăra care face 40.000 de dolari pe lună din OnlyFans, despre prețul succesului: «Eu am clacat»

Maria Georgiana are 24 de ani și este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe platforma OnlyFans. Tânăra a fost invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță și a dezvăluit cum reușește să câștige chiar și 40.000 de dolari pe lună, dar și despre părțile mai puțin plăcute ale succesului pe care îl are. 

Maria Georgiana
Maria Georgiana

Maria Georgiana a fost invitată în emisiunea "În oglindă". Tânăra a dezvăluit cum a ajuns să fie atât de apreciată pe platforma OnlyFans și a dezvăluit că situația ei nu este nici pe departe atât roz cum pare din exterior. 

Maria câștigă sume impresionante datorită activității de pe OnlyFans
Maria câștigă sume impresionante datorită activității de pe OnlyFans

Maria și-a dorit dintotdeauna să devină actriță, însă s-a lovit de dificultăți financiare în familie. Deși recunoaște că fotografiile și clipurile video cu conținut explicit i-au oferit posibilitatea de a-și cumpăra o casă și de a strânge fonduri pentru a-și deschide propria afacere, Maria nu le sfătuiește pe tinere să procedeze precum ea. 

Maria și-a cumpărat un apartament cu banii strânși din OnlyFans
Maria și-a cumpărat un apartament cu banii strânși din OnlyFans

Maria a declarat că în spatele sumelor de bani impresionante pe care le-a câștigat se ascund multe întâmplări care au afectat-o. Unii utilizatori i-au adresat cuvinte jignitoare și i-au trimis amenințări.

Speriată de mesajele pe care le primea, Maria a decis să nu mai folosească platforma pentru o perioadă de timp, însă a revenit la vechea activitate după ce a reușit să dea uitării jignirile pe care le-a primit. 

"Eu am clacat, am zis că renunț, am simțit că nu mai pot. Se iau de prietenii tai, de familia ta. Am vrut să merg la psiholog, dar urmează. Am avut trei săptămâni când nu am intrat deloc. Am depășit momentul, dar poate luna viitoare poate iar nu mă simt bine. Sunt comentarii foarte rele. Ești o curva, o prostituata. Ce așteptări să avem, daca familia ei e așa. Familia mea este foarte muncitoare", a povestit tânăra.

Tânăra nu le sfătuiește pe tinere să îi calce pe urme
Tânăra nu le sfătuiește pe tinere să îi calce pe urme

Maria a dezvăluit ce a împins-o să se înscrie pe OnlyFans și să încarce conținut dedicat adulților. Ea a fost inspirată de succesul fulminant pe care l-a avut Bella Thorne atunci când a început să activeze pe respectivul site. Bella se lăuda că reușișe să câștige aproape un milion de dolari din vânzarea fotografiilor și videoclipurilor pornografice. Maria a fost intrigată de relatarea vedetei și a decis să încerce la rândul ei. 

"M-am apucat de OnlyFans în august și am văzut că Bella Thorne a făcut un milion de dolari. Am plecat în Londra, am vrut să mă mut acolo cu iubitul meu de atunci, dar am renunțat, m-am întors acasă", a povestit Maria. 

Maria Georgiana
Maria Georgiana

Tânără a dezvăluit și care a fost cel mai șocant lucru pe care un utilizator al platformei i l-a cerut să îl facă. Maria susține că preferințele utilizatorilor sunt dintre cele mai diverse și bizare, însă una i-a rămas în minte pentru că a șocat-o și scârbit-o deopotrivă. Deși rugămintea pe care a primit-o a fost ieșită din comun, femeia susține că alte tinere care sunt pe Only Fans au primit cereri și mai revoltătoare. 

"Cel mai urât a fost sau cel mai scârbos când mi-a cerut să îmi fac nevoile într-un coș de gunoi. Sunt mult mai rele cerințele, nu am avut eu parte de ele", a mărturisit Maria. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net