Marian Ceaușescu săltat de polițiști din fața casei lui Ion Iliescu


    Marian Ceaușescu a fost săltat de polițiști din fața casei lui Ion IliescuFOTO: Facebook
Marian Ceaușescu a fost săltat de polițiști din fața casei lui Ion IliescuFOTO: Facebook

A fost scandal în fața casei fostului președinte Ion Iliescu, astăzi, 10 noiembrie, în jurul orei 12.00. Polițiștii l-au arestat pe Marian Ceaușescu, după ce acesta i-a întrebat dacă sunt milițieni și au venit rapid să-l apere pe Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității.

Fostul președinte Ion Iliescu (89 de ani) a solicitat urna mobilă, astăzi, 10 noiembrie, în primul tur de alegeri prezidențiale 2019. Fostul șef al statului are o stare de sănătate precară, după ce pe 10 octombrie a fost externat din Spitalul Elias unde a fost tratat pentru probleme cardiace. Probabil de aceea nu a vrut să iasă din casă în ziua votului, dar nu a avut parte de liniște.

”Uitați-vă că, în fața vilei criminalului Iliescu, polițiștii au venit imediat să-l apere. Ați făcut parte din vechiul sistem? Contează foarte mult. Milițienii își apără în continuare criminalii din '89”, le-a spus Marian Ceaușescu polițiștilor veniți la fața locului. Protestatarul a postat imaginile pe Internet.

”Fostul președinte comunist Ion Iliescu este găsit vinovat pentru cime împotriva umanității. Instanța supremă are pe rol dosarul Revoluției și acest personaj a cerut urna mobilă că nu se poate deplasa. Blestemele noastre se lovesc de el”, a mai spus Ceaușescu.

La scurt timp, protestatarul a fost luat și băgat în mașina de poliție, filmarea LIVE fiind întreruptă. Nu înainte de a striga ”Criminalul Iliescu trebuia să fie la pușcărie, nu să voteze.”

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat cele mai importante doamne din politica românească la vot

Gabriela Firea a votat la prima oră. Cele mai importante declarații ale politicienilor

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg