Marian Godină, despre agentul acuzat de pedofilie: „Îmi e jenă, mi se pare incredibil”

Ultima actualizare:

    Godină este indignat de fapta colegului polițist
Godină este indignat de fapta colegului polițist

Întreaga țară a fost șocată când s-a aflat că bărbatul suspectat de pedofilie, Eugen Stan, este de fapt polițist. Un val de reacții de dezgust și ironii la adresa polițiștilor a lovit rețelele de socializare, după acest incident. Marian Godină a reacționat și el pe contul de Facebook și a mărturisit că se simte jenat că a fost posibil așa ceva.

Marian Godină a povestit că fusese înștiințat pe Facebook de posibila identitate a agresorului. Godină a anunțat poliție, cu toate că nu credea inițial că un coleg polițist ar fi fost în stare de un asemenea act:

"Printre zecile de mesaje pe care le-am primit de la oameni care au vrut să ajute la prinderea autorului, s-a aflat și cel cu varianta corectă. Persoana îmi dăduse profilul de Facebook al celui pe care îl bănuia și îmi spusese că autorul lucrează la Brigada Rutieră. Am zâmbit inițial, dar l-am luat totuși în serios când am verificat profilul și am văzut că semăna destul de bine. Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit și am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare", a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

El consideră că "acest individ" nu face decât să strice și mai mult reputația plițiștilor și a instituției în sine, pe care o reprezintă: "Azi m-am bucurat enorm când am aflat că a fost prins autorul, dar la scurt timp bucuria mi-a fost spulberată, în momentul în care am aflat că era chiar acel polițist. Nu prea am cuvinte. Recunosc că îmi e jenă și că mi se pare incredibil. Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituții pentru care unii se dedică trup și suflet. Cred că sunt mulți polițiști cărora acum le e rușine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliție. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiați nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini", spune polițistul."Mie îmi rămâne doar să vă mulțumesc tututor pentru implicare. Am să înțeleg perfect toate comentariile urâte. Sunt la fel de indignat, iar dacă nu aș fi fost polițist, aș fi simțit același dezgust față de poliție. Îl simt de fapt și așa... Păcat...păcat de cei care chiar își fac această meserie cu drag și care pun suflet. Apare un astfel de specimen și distruge tot într-o clipă", a mai adăugat Godină. 

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net