Marian Neac┼ču numit secretar general al Guvernului, de╚Öi a fost condamnat la ├«nchisoare cu suspendare

7 decembrie 2021
marian neacsu jpeg

ÔÇ×La data intr─ârii ├«n vigoare a prezentei decizii, domnul Tiberiu Hora┼úiu Gorun se elibereaz─â, la cerere, din func┼úia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. ├Äncep├ónd cu data prev─âzut─â la art. 1, domnul Marian Neac┼ču se nume┼čte ├«n func┼úia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministruÔÇŁ, se arat─â ├«n decizia semnat─â de premierul Nicolae Ciuc ┼či ap─ârut─â deja ├«n Monitorul Oficial.

Marcel Ciolacu: ÔÇ×Neac╚Öu nu este vreun t├ólhar. E serios ╚Öi eficientÔÇŁ

Pre┼čedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat cu fiecare ocazie c─â nu va interveni ├«n actul de guvernare ╚Öi nu va impune numiri ├«n Guvern ├«n calitatea sa de lider de partid. Pe de alt─â parte, el a spus c─â PSD sprijin─â numirea lui Marian Neac╚Öu ├«n func╚Ťia de secretar general al Guvernului, pentru c─â nu este ÔÇ×vreun t├ólharÔÇŁ, ci este un om serios ╚Öi eficient.

Marcel Ciolacu spunea anterior c─â ├«┼či asum─â numirea lui Marian Nea┼čcu pentru func╚Ťia de secretar general al Guvernului, ├«n ciuda faptului c─â social-democratul are o condamnare pentru conflict de interese. Condamnarea lui Neac╚Öu pentru conflict de interese e ÔÇ×dep─â┼čit─â juridicÔÇŁ ╚Öi nici nu apare ├«n cazier, a punctat Marcel Ciolacu. El a ad─âugat c─â premierul Nicolae Ciuc─â a fost informat despre acest lucru.

Marian Neac╚Öu a ocupat din 2019 func╚Ťia de vicepre╚Öedinte al Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Reglementare ├«n Domeniul Energiei (ANRE).

Marian Neac╚Öu a fost condamnat definitiv de judec─âtorii de la ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie la ╚Öase luni ├«nchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, ├«n februarie 2016, dup─â ce ╚Öi-a angajat nelegal fiica la biroul s─âu parlamentar.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg