Marian Vanghelie, jefuit cu so╚Ťia ╚Öi copilul ├«n cas─â. Acum 3 ani, bona filipinez─â i-a furat 50.000 de euro

13 februarie 2020
image
Casa lui Marian Vanghelie a fost jefuită, la trei ani de când a trecut printr-un episod asemănător

Casa fostului lider PSD Marian Vanghelie, situat─â ├«n localitatea Gherm─âne┼čti, a fost spart─â, acesta reclam├ónd, printre altele, furtul unui tablou, al unor ceasuri ┼či al unor bijuterii. ├Än urm─â cu trei ani, Marian Vanghelie ╚Öi so╚Ťia lui au mai trecut printr-un episod asem─ân─âtor, vinovat─â fiind o bon─â filipinez─â.

Vanghelie a declarat la Antena 3 c─â i-a fost furat tabloul ÔÇŁCap de copilÔÇŁ de Gheorghe Petra┼čcu. De asemenea, a reclamat dispari┼úia a dou─â ceasuri, a unor butoni ┼či a unor bijuterii, potrivit news.ro.

Marian Vanghelie a declarat c─â nu se afla acas─â atunci c├ónd a fost comis furtul, dar c─â ├«n locuin╚Ť─â se aflau so┼úia sa, copilul ┼či soacra, ceea ce i se pare foarte ├«ngrijor─âtor. Tocmai din acest motiv, fostul primar al sectorului 5 a afirmat c─â ├«┼či dore┼čte ca persoanele care i-au intrat ├«n cas─â s─â fie prinse. El a precizat c─â poli┼úi┼čtii au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi ┼či c─â desf─â┼čoar─â cercet─âri.

În 2017 a fost jefuit de o bonă filipineză

Oana Mizil ┼či Marian Vanghelie au mai trecut printr-un episod asem─ân─âtor, atunci c├ónd angajata de origine filipinez─â care se ocupa de copil a disp─ârut dup─â ce a dat o lovitur─â grea ┼čefilor s─âi. Femeia pe care cei doi o angajaser─â pe pozi╚Ťia de bon─â a disp─ârut cu un ceas valoros, dou─â inele cu pietre pre┼úioase ┼či o sum─â important─â de bani, prejudiciul total fiind estimat undeva la 50.000 de euro. Bona se pare c─â pusese totul la punct ├«n cel mai mic detaliu, fiind o adev─ârat─â expert─â. Apropia┼úii familiei au povestit pentru Click! la vremea respectiv─â, c─â femeia, care era angajat─â de doar c├óteva luni, a dat lovitura abia dup─â ce a studiat foarte bine casa.

"Din c├óte ┼čtim aceast─â bon─â a mai fost ├«n casele altor familii de rom├óni ┼či a fost dat─â afar─â sau a fugit a┼ča cum a f─âcut ┼či acum. Nu ┼čtiu pe ce filier─â a ajuns iar ├«n Rom├ónia ca s─â dea o nou─â lovitur─â. Ea a ajuns ├«n casa Oanei Mizil ┼či a lui Marian Vanghelie ca s─â aib─â grij─â de feti┼ú─â, dar se pare c─â avea cu totul altceva ├«n minte ┼či nu l-a l─âsat p├ón─â ce nu ┼či-a dus planul la ├«ndeplinire", ne-au declarat surse din anturajul familiei ├«n anul 2017.

ÔÇŁNu ┼čtiu ce se mai ├«nt├ómpl─â cu acest caz ┼či dac─â o s─â mai recuperez prejudiciul. Nu am timp de a┼ča ceva, ├«n plus m-a luat ┼či o r─âceal─â r─âu de tot. Sunt persoane abilitate care au grij─â de asta. Eu nu sunt un om r─âu, dar acea ÔÇŁdoamn─âÔÇŁ m-a enervat foarte tare. Dac─â nu avea atitudinea respectiv─â, v─â spun sincer c─â eu o l─âsam ├«n paceÔÇŁ, ne spunea atunci, fostul primar al Sectorului 5.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg