Marian Vanghelie, jefuit cu soția și copilul în casă. Acum 3 ani, bona filipineză i-a furat 50.000 de euro

Ultima actualizare:

    Casa lui Marian Vanghelie a fost jefuită, la trei ani de când a trecut printr-un episod asemănător
Casa lui Marian Vanghelie a fost jefuită, la trei ani de când a trecut printr-un episod asemănător

Casa fostului lider PSD Marian Vanghelie, situată în localitatea Ghermăneşti, a fost spartă, acesta reclamând, printre altele, furtul unui tablou, al unor ceasuri şi al unor bijuterii. În urmă cu trei ani, Marian Vanghelie și soția lui au mai trecut printr-un episod asemănător, vinovată fiind o bonă filipineză.

Vanghelie a declarat la Antena 3 că i-a fost furat tabloul ”Cap de copil” de Gheorghe Petraşcu. De asemenea, a reclamat dispariţia a două ceasuri, a unor butoni şi a unor bijuterii, potrivit news.ro.

Marian Vanghelie a declarat că nu se afla acasă atunci când a fost comis furtul, dar că în locuință se aflau soţia sa, copilul şi soacra, ceea ce i se pare foarte îngrijorător. Tocmai din acest motiv, fostul primar al sectorului 5 a afirmat că îşi doreşte ca persoanele care i-au intrat în casă să fie prinse. El a precizat că poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de luat vederi şi că desfăşoară cercetări.

În 2017 a fost jefuit de o bonă filipineză

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au mai trecut printr-un episod asemănător, atunci când angajata de origine filipineză care se ocupa de copil a dispărut după ce a dat o lovitură grea şefilor săi. Femeia pe care cei doi o angajaseră pe poziția de bonă a dispărut cu un ceas valoros, două inele cu pietre preţioase şi o sumă importantă de bani, prejudiciul total fiind estimat undeva la 50.000 de euro. Bona se pare că pusese totul la punct în cel mai mic detaliu, fiind o adevărată expertă. Apropiaţii familiei au povestit pentru Click! la vremea respectivă, că femeia, care era angajată de doar câteva luni, a dat lovitura abia după ce a studiat foarte bine casa.

"Din câte ştim această bonă a mai fost în casele altor familii de români şi a fost dată afară sau a fugit aşa cum a făcut şi acum. Nu ştiu pe ce filieră a ajuns iar în România ca să dea o nouă lovitură. Ea a ajuns în casa Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie ca să aibă grijă de fetiţă, dar se pare că avea cu totul altceva în minte şi nu l-a lăsat până ce nu şi-a dus planul la îndeplinire", ne-au declarat surse din anturajul familiei în anul 2017.

”Nu ştiu ce se mai întâmplă cu acest caz şi dacă o să mai recuperez prejudiciul. Nu am timp de aşa ceva, în plus m-a luat şi o răceală rău de tot. Sunt persoane abilitate care au grijă de asta. Eu nu sunt un om rău, dar acea ”doamnă” m-a enervat foarte tare. Dacă nu avea atitudinea respectivă, vă spun sincer că eu o lăsam în pace”, ne spunea atunci, fostul primar al Sectorului 5.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net