Marian Vanghelie vrea din nou la șefia sectorului 5: „Am o viziune”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Marian Vanghelie a devenit nostalgic amintindu-și de perioada în care era primarul sectorului 5 al Capitalei. După ce s-a aflat la conducere timp de 16 ani, fostul edil a declarat, la depunerea candidaturii, că în mandatele sale a terminat „aproape 600 de blocuri și 700 de străzi”.

„Am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi, cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun că am o imagine exactă vizavi de sectorul 5, ceea ce trebuie făcut”, a spus Marian Vanghelie, potrivit news.ro.

„Putem să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educaţia lor. După cum ştiţi, am fost ataşat de sistemul de învăţământ şi am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învăţământ”.Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 din București, în perioada 2000-2016. În prezent, Vanghelie va candida din partea Partidului Social Democrat Independent (PSDI). În 2016, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu si spălare de bani.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 din Bucureşti, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a solicitat şi primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentând un “comision” de 20% din încasări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net