Marina Alm─â╚Öan, r─âzboi cu ╚Öefa TVR. Spune c─â e obligat─â s─â-╚Öi fac─â ÔÇ×mea culpaÔÇŁ, pentru a nu fi zburat─â din gril─â

image
Marina Almășan, probleme cu conducerea TVRFoto: Arhivă personală

Marina Alm─â╚Öan este din nou ├«ntr-un scandal de propor╚Ťii cu TVR, institu╚Ťia la care lucreaz─â de peste 30 de ani. Mai exact, cu ╚Öefa institu╚Ťiei publice. Cunoscuta realizatoare tv a dezv─âluit c─â e somat─â de conducerea TVR, dup─â ce pe site-ul femeide10.ro acesta ╚Öi-ar fi expus recent o serie de p─âreri legate de posibila demitere de la c├órma Televiziunii Publice a actualului director general, Doina Gradea.

Marina Alm─â╚Öan: "Notificare scris─â ╚Öi c├óteva telefoane ┬źprietene╚Öti┬╗"

ÔÇ×┬áÔÇŽDup─â cum sugereaz─â ╚Öi fotografia de profil, sunt prizoniera unei gre╚Öeli de neiertat! (..) Editorialul meu nu i-a bucurat chiar pe to╚Ťi cititorii s─âi.

Am primit, din partea Conducerii TVR, via Oficiul Juridic, o notificare care ├«n╚Öira un pomelnic de legi ╚Öi regulamente pe care ├«n╚Ťeleg c─â le-am ├«nc─âlcat, cutez├ónd s─â am o atitudine critic─â fa╚Ť─â de ┬źinstitu╚Ťie ╚Öi angaja╚Ťii s─âi┬╗ ÔÇô dou─â elemente pentru care, de altfel, am avut ├«ntotdeauna cele mai curate, cinstite ╚Öi profunde sentimente: ├«mi iubesc nespus Televiziunea, lucru pe care l-am demonstrat cu prisosin╚Ť─â timp de 3 decenii si ├«i pre╚Ťuiesc pe to╚Ťi cei ce-mi sunt colegi.┬á

Se pare ├«ns─â c─â, luat─â de valul emo╚Ťiilor personale, am reu╚Öit s─â┬á┬á┬źdef─âimez┬╗ ╚Öi ┬źabuzez┬╗ institu╚Ťia ╚Öi salaria╚Ťii s─âi, ceea ce ar contraveni regulamentelor stabilite de conduc─âtorii s─âi. (..)

Bref! Printr-o notificare scris─â ╚Öi prin cateva telefoane ┬źprietene╚Öti┬ź, mi s-a dat de ├«n╚Ťeles c─â, dac─â vreau s─â mi se aprobe reintrarea ├«n grila a emisiunii mele, ar fi bine s─â-mi pun cenu╚Ö─â ├«n cap.

Mi se cer a╚Öadar urm─âtoarele trei lucruri: ÔÇťs─â retractez articolul cu pricina, s─â notific publica╚Ťiile media care l-au preluat cu privire la aceast─â retractare ╚Öi s─â formulez dezmin╚Ťiri publice cu privire la informa╚Ťiile cuprinse ├«n materialul publicatÔÇŁ.┬á

Mi-am recitit de 7 ori, cu aten╚Ťie ╚Öi cu avoca╚Ťii al─âturi, editorialul. De╚Öi nu am reg─âsit nicio explica╚Ťie pentru reac╚Ťia at├ót de vehement─â a managementului TVR, ╚Öi de╚Öi cred cu t─ârie c─â nimeni ╚Öi nimic nu poate ├«ngr─âdi dreptul la opinie al unui jurnalist, voi pune, de data aceasta, mai presus de propriul crez, respectul fa╚Ť─â de o echip─â ├«ntreag─â pe care o conduc ╚Öi care nu merit─â s─â fie zv├órlit─â afar─â din gril─â, din cauza unui articol scris pe un blog personal de c─âtre colega lor.┬áPrin urmare, RETRACTEZ, iat─â, toate cele afirmate ├«n editorialul ÔÇť V├óntul schimb─ârii, la TVRÔÇŁ, este o parte din mesajul Marinei Alm─â╚Öan, publicat pe site-ul femeiede10.ro, unde poate fi citit integral.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg