Mărturia unui criminal: ”Îmi cerea să nu o mai bat, însă am lovit-o cu pumnii și picioarele”

Ultima actualizare:

    Un bărbat și-a ucis iubita în bătaieFOTO: Unsplash.com (generică)
Un bărbat și-a ucis iubita în bătaieFOTO: Unsplash.com (generică)

Un bărbat din Iași care și-a ucis în bătaie iubita a mărturisit magistraților că deși ea îl ruga să nu o mai bată, el a continuat să facă acest lucru. ”Ea îmi spunea să nu o mai bat, dar eram foarte nervos și continuam să o lovesc”, a explicat bărbatul judecătorilor Tribunalului Galați care l-au condamnat recent la 14 ani de închisoare pentru omor.

Înfiorătoarea scenă s-a petrecut în luna septembrie 2020. Adrian Carp (50 de ani) și iubita lui locuiau într-un apartament al mamei lui. Însă procesul a început abia pe 28 octombrie, atunci anctetaorii l-au trimis în judecată pentru omor, scrie BZI.ro. în tot acest timp bărbatul stând în arest preventiv.

Ce a mărturisit criminalul în fața judecătorilor

Conform celor povstite de bărbat, scandalul a pornit de la o sticlă de țuică. Cei doi obișnuiau să consume băuturi alcoolice, astfel că scandalurile pornite de la licoarea lui Bachus erau destul de dese. Vecinii au văzut-o de multe ori cu urme de violență.

De această dată, probabil ca și în alte cazuri, pentru că femeia a refuzat să-i dea bărbatului băutura, acesta a început să o bată.

„Pe data de 5 septembrie 2020, pe fondul consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei A.I., concubina lui, multiple lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului și a toracelui, zone vitale, precum și în zona geniană și peste membre, provocându-i acesteia leziuni incompatibile cu viața”, au menționat procurorii.

De altfel, el le-a povestit procurorilor ce i-a făcut iubitei.

”Ea îmi spunea să nu o mai bat, dar eram foarte nervos și continuam să o lovesc. Cred că am lovit-o aproximativ 2-3 minute, dar a reușit să se ridice și a plecat spre baie, însă i-am mai dat câteva lovituri în același mod, când se afla în dreptul dormitorului mic. Aceasta sângera de la nas și s-a ghemuit lângă pantofarul situat în partea stângă, lângă ușa de la baie, și îmi cerea să nu o mai bat”, a povestit ieșeanul la audieri.

Bărbatul o agresa des și nu puține au fost cazurile când femeia fugea în lenjerie intimă la vecini pentru a scăpa din mâinile agresorului.

De această dată bărbatul a bătut-o atât de tare încât după ce și-a vărsat nervii pe ea, a chemat ambulanța. Medicii au încercat să o ducă la spital, însă femeia deși le-a spus că se simte rău, a refuzat.

A rămas în agonie pe canapea

A doua zi, ieșeanul i-a dat femeii o pastilă Nurofen, cu apă. La scurt timp, femeia a intrat în stare de inconștiență. Ieșeanul a sunat la 112 și a mers la o vecină, despre care știa că este asistentă medicală, pentru a o ajuta pe victimă. Vecina a efectuat manevre de resuscitare, dar fără vreun rezultat. În urma incidentului, ieșeanul a fost săltat și dus la audieri, iar, mai apoi, a fost băgat după gratii.

Sentința ieșeanului nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de acesta.

Citește și:Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Noi detalii despre mezzosoprana de la Iași: era umilită de soț și voia să divorțeze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net