Mărturii şocante din autocarul groazei. “Am văzut moartea cu ochii”

image
Femeia şi-a căutat disperată pe câmp geanta în care avea actele şi baniiFoto: Roberto Sălceanu

Călătorie de coşmar! Au plecat în vacanţă la mare, dar nu au mai ajuns. Ultima oprire a fost într-un câmp de pe Autostrada Soarelui. Autocarul în care se aflau a fost acroşat şi s-a răsturnat. Din cei 43 de pasageri, 33 au ajuns la spital.

Au muncit tot anul pentru concediul ăsta şi l-au aşteptat cu sufletul la gură. Ieri, la prânz, 43 de persoane au urcat în autocarul care face curse între Bucureşti şi Constanţa, însă, după 30 de minute, la ora 12.20, iadul s-a dezlănţuit.

image
Autocarul s-a răsturnat, iar bagajele au fost aruncate peste tot

Microbuzul în care se aflau a fost acroşat de o Dacia Logan, s-a dezechilibrat şi după 200 de metri s-a răsturnat în şanţ, la km 23, de pe A2. Teroarea a pus stăpânire peste cei aflaţi înăuntru. „Am văzut moartea cu ochii. Stăteam la mijloc şi am fost aruncată peste şofer. La fel şi ceilalţi călători. Lumea însângerată urla. A fost îngrozitor. Am ieşit prin geamul spart”, ne-a spus speriată o femeie.

image
Loganul a acroşat autocarul cu partea din faţă dreapta

Era murdară de sânge şi noroi. Îşi pierduse un cercel din aur şi umbla disperată pe câmp ca să-şi găsească geanta. Bagajele erau azvârlite peste tot. Din cei 43 de pasageri, 33 au ajuns la spital cu lovituri la cap, coloană sau membre. Patru dintre ei au fost grav răniţi şi doi au intrat în operaţie.

image
Cei patru bărbaţi şi şoferiţa se întorceau de la Cheia şi mergeau spre Călăraşi

Unei tinere i s-a amputat o mână, după ce braţul a rămas prins sub autocar. Se pare că vinovată de producerea teribilului accident este şoferiţa, care se afla la volanul Daciei. A intrat în depăşire, de pe banda unu pe banda doi, după care a vrut să revină pe prima bandă.

image
Medicii de la Ambulanţă şi SMURD au venit să ridice răniţii

Nu s-a asigurat şi a intrat în roata autocarului, pe care l-a dezechilibrat. Soţul şoferiţei spune, însă, că cel care se afla la volanul microbuzului a accelerat când a văzut că e depăşit. Nici unul dintre cei 5 pasageri ai Loganului nu au fost răniţi.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
000 9P722Y jpg
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png