Mărturiile cutremurătoare ale femeilor mutilate de medicul vedetelor din Constanța: „A plâns în fiecare zi"

Zece femei au depus, până acum, plângeri împotriva medicului Hussein Shamieh, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, evaziune fiscală, corupere sexuală, dar şi rele tratamente aplicate minorului. Mărturiile femeilor mutilate de medicul estetician sunt înfiorătoare!

image

Din tinere şi frumoase au ajuns infirme pe viaţă! Totul după ce au plătit bani grei ca să arate şi mai bine, notează adevarul.ro. Cea mai recentă dintre victimele medicului Hussein Shamieh, o tânără de 25 de ani, a făcut implant mamar, la finele lunii ianuarie, anul acesta. Acum este internată la spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii au luat măsuri drastice ca să o salveze, pentru că operaţia s-a soldat cu o infecţie gravă.

„I s-a scos o parte din muşchiul pectoral”

„I s-a scos o parte din muşchiul pectoral pentru că infecţia s-a extins, în momentul acesta implanturile au fost scoase pentru că reprezentau un pericol pentru viaţa pacientei. Acum se simte mult mai bine, este sub tratament medical, sub supraveghere medicală la Bucureşti, urmând să fie externată în zilele următoare în funcţie de stare sa de sănătate”, a declarat Amel Mocanu-Tarabih, avocata tinerei.Femeia mutilată trece prin clipe de coşmar şi acum.

„Traumele sunt enorme, a plâns în fiecare zi, urmează nişte şedinţe de consiliere psihologică pentru că deţine şi anumite afaceri pe care nu le mai poate administra acum, nici din punct de vedere familial nu este în regulă, emoţional este dărâmată, pentru că traumele nu sunt doar fizice, ci şi psihice în acest caz”, a explicat avocata.Aceasta spune că pacienta a început să se simtă rău încă de la momentul la care a fost externată şi a ajuns acasă. Medicul Hussein Shamieh a chemat-o la consult de mai multe ori.

„A luat legătura cu medicul pe tot parcursul, a luat tot tratamentul care i-a fost indicat, a participat la toate consultaţiile la care a fost chemată, inclusiv la ore nepotrivite, la ora 2 dimineaţa, la 12.00 noaptea, în Constanţa sau în Bucureşti, în funcţie de chemările pe care le-a avut domnul doctor către dânsa. I-a spus că totul este bine şi în curs de vindecare, în condiţiile în care clienta mea are un stafilococ auriu contactat în urma operaţiei şi care i-a pus în pericol viaţa”, a mai afirmat Amel Mocanu- Tarabih.

A rămas fără alveola mamară

O altă tânără a trecut prin chinuri cumplite după ce medicul a operat-o. Este una dintre primele victime ale medicului estetician.

„Clienta mea a suferit o intervenţie chirurgicală pe data de 3 decembrie 2022 la clinica din Constanţa. S-a simţit rău imediat după operaţie, i-a transmis acest lucru domnului doctor, iar acesta i-a spus să aibă răbdare ca o să se vindece. La acest moment discutăm despre un prejudiciu estetic grav şi permanent, iar Serviciul de Medicină Legală din Constanţa urmează să definitiveze raportul în acest caz”, a declarat avocatul victimei, Mircea Gherasim.Consecinţele operaţiei au fost cumplite.

„Am văzut fotografiile, nu vreau să comentez ce am văzut, în esenţă a fost o intervenţie de argumentare mamară şi lifting care s-a soldat cu o infecţie foarte urâtă şi cu pierderea unei alveole mamare: practic şi-a pierdut unul dintre sfârcuri”, spune apărătorul, care crede că medicul a încercat să tragă de timp în momentul în care pacienta a reclamat că se simte rău, premeditat, ca să scape de răspunderea penală.

Medicul e sub control judiciar

Medicul se află sub control judiciar până la data de 26 martie a.c, cu interdicţia de a face orice intervenţie chirurgicală, măsură ce ar putea fi prelungită de procurori. Ancheta este efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa care au extins cercetările şi pentru evaziune fiscală, dar şi corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorilor.

Infracţiunea de evaziune fiscală, potrivit anchetatorilor, s-a soldat cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro, după ce medicul nu ar fi înregistrat profitul în contabilitate. Infracţiunea de corupere sexuală, spun surse din anchetă, se referă la faptul că medicul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa în faţa fiului lor minor. Hussein Shamie a refuzat să comenteze învinuirile aduse de procurori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net