Mărturiile tulburătoare ale tatălui lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai: „Soția îl așteaptă acasă. Mă roagă să-i dau mesaje...”

Mama lui Sebastian, tânărul ucis în localitatea 2 Mai de șoferul drogat Vlad Pascu, încă nu realizează că fiul ei a murit. „Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă!”, a declarat tatăl băiatului decedat. 

Două persoane și-au pierdut viața în accidentul de la 2 Mai Foto: colaj Click!
Două persoane și-au pierdut viața în accidentul de la 2 Mai Foto: colaj Click!

Tatăl lui Sebastian: soţia mea îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă"

Tatăl lui Sebastian, Valentin Olariu, a făcut declarații tulburătoare despre cum arată viața lui și a soției sale după nenorocirea de la 2 Mai. El a povestit că femeia este încă în stare de șoc și nu realizează că fiul el a murit. Ba mai mult, încă îl așteaptă să vină acasă, scrie Observatornews.ro.

Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni. Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă! Mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineanţă”, a declarat Valentin Olariu.

Tatăl lui Sebastian: „autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp!"

„Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i-am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu! Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai menționat Valentin Olariu.

Miruna Pascu, arestată pentru șantaj

Mama şoferului drogat, care a provocat tragedia din 2 Mai, a fost arestată pentru șantaj. I-au convins pe procurori mai multe interceptări care ne dezvăluie modul uluitor prin care Miruna Pascu a înţeles să lase justiţia să-şi spună cuvântul. Femeia încerca să-i intimideze pe amicii fiului său şi îi ameninţa că va divulga informaţii compromiţătoare despre ei dacă nu îl scot basma curată.

Martori din dosar povestesc cum Vlad avea casa plină de droguri. Timp de nouă zile când un ofiţer sub acoperire s-a infiltrat în grupul de apropiaţi al familiei Pascu, anchetatorii au reuşit să adune probe extrem de importante. 

Vlad Pascu este în arest, iar vineri seară au fost arestați și cei trei dealeri care alimentau cu droguri grupul de prieteni al lui Vlad Pascu. Unul dintre ei este cel Tudor Duma, zis Maru, care s-a filmat pe 13 septembrie în timp ce dădea asaltul asupra farmaciei spitalului Floreasca, unde ar fi fost internat, pentru a-și procura opioide.

Vlad Pascu este acuzat de procurorii antimafia de deținere de droguri de mare risc pentru consum, de trafic de droguri și punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri după ce procurorii au percheziționat mai multe locuințe din Capitală.

Cum s-a întâmplat nenorocirea 

Vlad Pascu se afla sub influența drogurilor când a ucis doi tineri, pe Roberta și pe Sebastian, în stațiunea 2 Mai. Tânărul șofer, de 19 ani, conducea sub influența drogurilor.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 19 august, în jurul orei 5.25, pe șoseaua care leagă 2 Mai de Vama Veche. Un Mercedes decapotabil, condus de un tânăr de 19 ani a intrat în plin într-un grup de oameni care mergeau pe marginea drumului. Doi tineri, o femeie de 20 de ani și un bărbat de 21, au murit pe loc. Alți trei tineri au ajuns la spital.

Șoferul care a produs accidentul, tânărul de 19 ani din Capitală, a fugit de la fața locului și a fost prins de poliție câteva ore mai târziu, la volanul aceleiași mașini, în Vama Veche. Nu-și amintea nimic din ce s-a întâmplat, spun polițiștii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net