Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu s-a filmat în timp ce era arestat. Imaginile, publicate de susținătorii care îl vor liber. VIDEO

Ultima actualizare:

Apar noi imagini revoltătoare cu Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat la volan drogat, și a provocat, în urmă cu o lună, un accident mortal în localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

Mai multe clipuri au fost postate pe Tik Tok, de către prietenii lui Tudor Duma, care cer ca el să fie eliberat. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le „stricau” petrecerea. Imaginile au fost făcut chiar în timpul descinderilor de joi.

Procurorii l-au reținut joi seară, 14 septembrie, pentru 24 de ore, pe Tudor Duma, zis „Maru”, sub acuzația de trafic de droguri, iar vineri un judecător a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Tudor Duma, dealuri lui Vlad Pascu, este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”, care vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Tudor Duma a vrut să „spargă” Spitalul Floreasca

Cunoscut sub numele de Maru, Tudor Duma a intrat, cu doar câteve ore înainte de a fi arestat, în Spitalul Floreascu pentru a căuta medicamente ca să se drogheze şi a postat imaginile tot pe o reţea de socializare.

„Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, afirmă el în filmare, în timp ce deschide o cutie de carton..

De asemenea, într-o altă postare, afirmă că a intrat în unitatea medicală pentru a căuta droguri, potrivit relatărilor de presă.

„Am intrat prin efracţie in Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”, afirma Tudor Duma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net