Mama lui Vlad Pascu, reținută de procurorii DIICOT. Este suspectă că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului de la 2 Mai

Ultima actualizare:

 Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta ar fi încercat să-și folosească influența și să cumpere martorii din dosarul fiului său, astfel încât să nu mai facă declarații împotriva acestuia.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu Foto: Inquam Photos Octav Ganea
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore

Mama tânărului care a provocat tragedia din 2 Mai în urmă cu o lună a fost reținută pentru 24 de ore. Miruna Pascu a ajuns, joi dimineață, la DIICOT la sediul central București pentru audieri, fiind adusă de mascați. 

În urma perchezițiilor făcute de Poliție și DIICOT, joi dimineață, din casa Mirunei Pascu au fost ridicate documente care indică faptul că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu, că acesta nu s-ar fi drogat în noaptea producerii accidentului cumplit.

Și tatăl lui Vlad Pascu a fost audiat joi, 14 septembrie 

Gest șocant al tatălui lui Vlad Pascu. După ce a plecat de la sediul DIICOT, unde fiul său și soția sa au fost audiați, a urcat pe scuter și a intrat într-un grup de jurnaliști aflați la fața locului. Nicio persoană nu a fost rănită. Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi a demarat verificări. De asemenea, bărbatul a fost surprins și râzând la sediul DIICOT, unde a fost joi dimineață. 

Tatăl lui Vlad Pascu s-a prezentat la sediul DIICOT la scurt timp după ce soția lui a fost dusă flancată de mascați. 

Tatăl nu este vizat de anchetă, a fost doar să își susțină băiatul. De altfel, tatăl lui Vlad Pascu este cel care l-a dus pe tânăr în Olanda pentru tratament anti-drog. Tot el a mers cu tânărul la Constanța în ziua tragediei din 2 Mai și i-a spus să stea departe de probleme.

Ce a declarat Vlad Pascu

La sediul DIICOT a fost audiat și Vlad Pascu. El a declarat că regretă tragedia din 2 Mai. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus Vlad Pascu.

Ne amintim că în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august, Vlad Pascu a accidentat mortal doi tineri pe drumul dintre stațiunile 2 Mai și Vama Veche și a rănit alți trei. Tânărul de 19 ani se afla sub influența drogurilor, analizele ulterioare demonstrând că acesta consumase un cocktail de substante psihotice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net