Tatăl lui Vlad Pascu, gest șocant la ieșirea de la DIICOT! A intrat cu scuterul în jurnaliști: „Băăă, ai dat peste oameni, bolnavule!”

Tatăl tânărului de 19 ani, Vlad Pascu, care a provocat în urmă cu două săptămâni un accident mortal în 2 Mai, a fost protagonistul unui incident șocant, după ce a ieșit din sediu DIICOT, unde fiul și soția lui fuseseră audiați.

Vlad Pascu a fost audiat joi de procurorii DIICOT / foto: Iquam Photos
Vlad Pascu a fost audiat joi de procurorii DIICOT / foto: Iquam Photos

După ce a plecat de la sediul DIICOT, a urcat pe scuter și a intrat într-un grup de jurnaliști aflați la fața locului. Nicio persoană nu a fost, din fericire, rănită.

Potrivit martorilor prezenți la fața locului, tatăl lui Vlad Pascu a urcat pe scuter de la audieri, înconjurat de jurnaliști, însă nu s-a ferit nicio secundă să intre în grup. Nimeni nu a fost rănit, însă nu a avut nicio ezitare ca el să pornească în trombă cu scuterul.

„Tatăl lui Vlad Pascu a ieșit de la audieri în urmă cu scurt timp, deși nu are nicio calitate în acest dosar. A venit doar să o însoțească pe soția lui și, cel mai probabil, să-l vadă pe fiul lui, cu această ocazie. În momentul în care a ieșit de la sediul DIICOT am încercat să vorbim cu el, să-i punem câteva întrebări.

A fugit în grabă către scuter, pe care îl avea parcat pe alee, a urcat pe scuter, a purtat o cască pe cap, așa cum a purtat și când a intrat în sediu, pentru că nu și-a dorit să fie văzut. A spus doar că nu are nimic de declarat și pentru că și-a dorit să scape rapid de presă nu a ținut cont de faptul că suntem acolo și a demarat în trombă de pe loc și a fost la un pas să ne rănească foarte tare.

I-a atins cel puțin pe o parte dintre colegii mei, prezenți la sediul DIICOT, și ne uitam cu toții de jur împrejur dacă am fost loviți și dacă avem echipamentele în continuare în funcțiune, dacă au fost sau nu deteriorate.

Ne-am speriat cu toții foarte tare, pentru că nu ne așteptam la acest gest. Am așteptat să ne ofere un răspuns, nimeni nu l-a forțat să facă asta. Eu am avut norocul că m-am îndepărtat când am văzut că intenționează să facă asta, însă eram în calea scuterului lui și am fost la un pas să mă lovească”, a declarat Isabela Neagu, jurnalist Digi24.

Tatăl lui Vlad Pascu, zâmbitor la audieri

Mihai Pascu, tatăl șoferului care a provocat tragedia de la 2 Mai în care doi tineri și-au pierdut viața a fost găsit într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. El a ajuns la DIICOT cu o cască de motociclist pe cap. Calitatea lui este de martor. El a uimit pe cei prezenți cu o atitudine foarte relaxată, în ciuda situației grave în care se află fiul lui. A fost surprins chiar râzând. 

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, la audieri la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (12) jpg

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu: Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod "Hidra", care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri.

Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net