Dana Budeanu dă de pământ cu părinții lui Vlad Pascu, după ce șoferul drogat a ucis 2 studenți: „A crescut pe maidan”

Dana Budeanu dă de pământ cu părinții lui Vlad Pascu, după ce șoferul drogat a ucis doi tineri. Designerul nu a putut să se abțină și a făcut afirmații puternice referitor la cei care l-au crescut pe tânărul care a ajuns la doar 19 ani să curme viața celor doi studenți. 

Dana Budeanu dă de pământ cu părinții lui Vlad Pascu
Dana Budeanu dă de pământ cu părinții lui Vlad Pascu

Dana Budeanu dă de pământ cu părinții lui Vlad Pascu

Prezentă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN, Dana Budeanu a vorbit tranșant despre tragedia de la 2 Mai în urma căreia, doi tineri au fost uciși de inconștiența șoferului care s-a urcat drogat la volan. După cum știm acesta consuma un adevărat cocktail de substanțe interzise și nu se afla la prima faptă de acest fel. În 2022, el a fost cercetat pentru deținere de droguri, potrivit unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată. Pascu a scăpat însă de urmărirea penală după ce procurorii DIICOT au renunțat la dosar pentru că ar fi fost vorba de o cantitate mică de droguri, respectiv 0,68 g cannabis. Mai mult, Vlad Pascu ar fi ajuns la o clinică din București pentru o cură de dezintoxicare, iar la începutul acestui an, tatăl lui l-a dus la o clinică specializată în Olanda. Imediat, însă, ce tânărul a revenit în țară a reluat legăturile cu anturajul.

Dana Budeanu a vorbit despre părinții lui Vlad Pascu despre care acum se spune că se ascund pentru a nu fi găsiți de presă și pentru a scăpa de judecata celor din jur.

„Ceea ce se întâmplă în România se întâmplă în toată lumea. Trecem prin era tragediilor la nivel mondial. La punctul trei (n.r. cazul Alexandrei la spitalul din Botoşani) l-am strigat pe Rafila și la punctul doi (n.r. cazul de la 2 Mai) am urlat către părinți. Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copiii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Mai mult, designerul a afirmat că într-o asemenea situație, aceștia nu pot fi numiți părinți având în vedere în ce stare a ajuns fiul lor.

„Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani, copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta”,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net