Pe cine găsește vinovat Dana Budeanu pentru ultimele tragedii care au lovit România? „Crevedia este 1-1 scenariul de la Colectiv”

Una dintre cele mai vocale voci, Dana Budeanu dă verdictul în cazul tragediilor care au lovit România. Designerul a avut un punct de vedere în legătură cu cele 4 evenimente în care oameni și-au pierdut viața.

Dana Budeanu, despre ultimele tragedii care au lovit România / foto: Captură YouTube
Dana Budeanu, despre ultimele tragedii care au lovit România / foto: Captură YouTube

România anului 2023 a fost lovită de evenimente nefaste: Căminele Groazei, tragedia de la 2 Mai, moartea Alexandrei Ivanov la Spitalul din Botoșani și, ultima, tragedia din Crevedia.

Dana Budeanu: „Trecem prin era tragediilor la nivel mondial”

În urmă cu doar câteva luni, mai mulți bătrâni au fost descoperiți cum trăiau în condiții inimaginabile și supuși unor tratamente inumane, în așa-numitele Căminele Groazei.

Următoarea a fost tragedia din 2 Mai, când un șofer drogat în vârstă de doar 19 ani s-a urcat la volan și a intrat într-un grup de opt studenți, doi dintre ei pierzându-și viața.

Alexandra Ivanov și-a pierdut viața pe patul Spitalului din Botoșani, iar acest eveniment a creat multă revoltă cu privire la modul în care aceasta a fost tratată de către medici.

Ultimul eveniment a fost reprezentat de explozia de la Crevedia, unde au avut loc mai multe explozii în lanț la o stație GPL, în urma căreia 56 de pompieri au fost răniți și doi soți și-au pierdut viața.

În urma tuturor celor enunțate anterior, Dana Budeanu a lansat următorul verdict:

„Ceea ce se întâmplă în România se întâmplă în toată lumea. Trecem prin era tragediilor la nivel mondial.

La punctul trei (n.r. cazul Alexandrei la spitalul din Botoşani) l-am strigat pe Rafila și la punctul doi (n.r. cazul de la 2 Mai) am urlat către părinți. Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți.

Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta.

Este o deschidere fenomenală către cultura urii. Toată populația, inclusiv a României, trebuie să ajungă la acest grad de ură față de toți și de toate.

Pentru că doar atunci, în secunda în care ura se instalează cronic față de toți și de toate, rețineți, e foarte important, frica devine sentimentul primar și atunci toate masele pot fi controlate. Avem exemplul clar al mascaradei prin care am trecut, în care populația globului a fost împărțită în două.

Cei care erau de acord cu absolut tot, cei care nu erau de acord cu absolut tot și care trebuiau să fie urâți, în timp ce ăștia erau urâți, ceilalți erau supuși. Este doar o continuare. Este un trend implementat. (...) Acei 20% care sunt foarte importanți aproape că nu mai sunt crezuți de populația care este permanent îndoctrinată către ură și frică", a spus Dana Budeanu la emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN.

„Oamenii nu mai au acces la sănătate"

Cât despre tragedia de la Crevedia, Dana Budeanu a lăsat următorul argument: 

„Există omerta, dar nu știu dacă ați observat că funcționează în proporție de 99% doar în guvernele de dreapta. După ce se întâmplă toate nenorocirile posibile pentru țara asta, și asta este valabilă în ultimii 30 de ani, este chemată asistenta medicală. Ştiți cum o cheamă? O cheamă PSD!

E asistentă medicală care este chemată la 2-3 ani care îți bagă branula, îți pune perfuzia, te pune pe picioare, tu pleci pe stradă şi după aceea votezi. Ce vreau să spun este PSD-ul decontează. Pentru că PSD-ul nu trebuie să depășească niciodată cei 32-33%, niciodată (...) Fiind partid social democrat, el decontează pentru că măsurile trebuie să fie mereu sociale.

Crevedia este 1-1 scenariul de la Colectiv. Este acelaşi scenariu, doar că nu a avut aceeași forță pentru că astăzi sistemul nu mai este cel din 2015. Este părerea mea. Mi-o susțin până la capăt. Nu a ieșit Colectiv 2, nu cred că au fost 40 de arși. Este părerea mea. Eu personal nu cred. Peste tot în România în zeci și zeci și zeci de spitale, oamenii nu mai au acces la sănătate", a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net