Cum arăta Dana Budeanu cu ani în urmă, înainte de a deveni atât de cunoscută publicului

Considerată una dintre cele mai vocale femei din România, Dana Budeanu a intrat și mai mult în atenția publică cu ani de zile în urmă, când a decis să-și ia la bani mărunți colegii din showbiz. În ciuda faptului că este persoană publică, există foarte puține aspecte din viața ei personală care sunt cunoscute.

Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute femei din România / foto: Instagram
Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute femei din România / foto: Instagram

Emisiunea de pe YouTube a ajuns să fie urmărită de un număr mare de internauți, care o susțin în cele spuse și chiar au ajuns să considere părerile și vorbele ei o adevărată sursă de inspirație.

Dana Budeanu, imună la trecerea timpului

Cu ani în urmă, pe vremea când era un invitat permanent în emisiunile de televiziune, criticând ținutele vedetelor, Dana Budeanu se menținea într-o formă de zile mari. Lucrurile nu s-au schimbat nici în prezent, căci pare că anii nici nu ar fi trecut pentru vedetă. La o prima comparație a unei fotografii mai vechi cu una recentă, observăm cu ochiul liber că designerul de modă continuă să se mențină într-o formă de invidiat.

Cum arăta vedeta în urmă cu mai mulți ani / foto: Captură YouTube
Cum arăta vedeta în urmă cu mai mulți ani / foto: Captură YouTube

Dana Budeanu, adevărul despre operațiile estetice 

În urmă cu ceva timp, creatoarea de modă își expunea vehement părerea în legătură cu vedetele care au trecut pragul medicului estetician. Dana Budeanu susținea că multe dintre ele au ajuns să fie desfigurate, de vină fiind faptul că nu au știut să mețină un echilibru. 

„Vedetele din afară, care arăta într-un mare fel, sunt operate de acelaşi medic. Nu te duci la şapte doctori să îţi facă tot felul de intervenţii. Trebuie să existe un istoric, să ştie cât şi ce să bage… Exact ca la dentist. 99% dintre vedetele din România şi-au distrus faţa. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Asta se face încet, încet, treptat, în ani. Pentru că substanţa trebuie să se obişnuiască în ţesut, se adaugă câte puţin. Depunerile alea pe care le aveţi voi nu se mai pot repara. Sunteţi oribile, desfigurate! Trebuie să fie un echilibru”, considerea ea legat de operațiile estetice

Cât despre despre ea, Dana Budeanu nu s-a sfiit să recunoască faptul că a trecut printr-o operație estetică, aceea de refacere a sânilor. 

„Este aberant să nu acceptăm că medicină evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu față. Să îmi refac sănii nu mi-a fost frică, pentru că voiam să revin la sănii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită.”, spunea aceasta, în urmă cu mai mulți ani, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net