Dana Budeanu, reacție furioasă după ce David Popovici a ieșit pe locul 4 la Mondialul din Japonia: „Marș!”

Una dintre cele mai tranșante voci ale României sare în apărarea lui David Popovici. Dana Budeanu nu ezită să-și spună punctul de vedere în chestiuni de interes național, astfel că îi pune la locurile lor pe cei care-l critică pe David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial de Natație din Japonia.

Dana Budeanu sare în apărarea lui David Popovici / foto: Colaj Click!
Dana Budeanu sare în apărarea lui David Popovici / foto: Colaj Click!

David Popovici a ieșit pe locul 4 la Campionatul Mondial de înot din Japonia, la cursa de 200 de metri liber. Deși mulți credeau că va ieși învingător, sportivul a recunoscut că a dat ceea ce a fost mai bun din el. Nu puțini au fost cei care l-au criticat, însă mulți l-au susținut și i-au sărit în apărare, printre care și Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj tranșant la adresa celor care l-au criticat pe David Popovici

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, creatorul de modă a atras atenția asupra faptului că David Popovici nu a eșuat prin prisma faptului că a obținut locul 4 la Campionatul din Japonia, și a evidențiat reușitele pe care tânărul le-a avut, de-a lungul carierei sale.

„David Popovici n-a avut niciun eșec!Mars! E un campion absolut, voi? A, tot nimeni! Culcați-vă!”, le-a transmis Dana Budeanu gurilor rele, în mediul online.

Popovici, prima declarație după ce a ieșit pe locul 4 la Campionatul din Japonia / foto: Profimedia
Popovici, prima declarație după ce a ieșit pe locul 4 la Campionatul din Japonia / foto: Profimedia

David Popovici: „Uneori câștigi, uneori iei locul 4”

Sportivul a oferit prima reacție după ce a ieșit pe locul 4 la finala de 200 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka. David Popovici a mărturisit că este împăcat cu rezultatul obținut, întrucât știe că a dat tot ceea ce a putut.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a mărturisit Popovici, potrivit GSP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net