Dan Negru, revoltat înainte de finala lui David Popovici: „Ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie sa te ducă mintea”

Ultima actualizare:

Astăzi, 25 iulie 2023, la ora 14.02 a României, sportivul David Popovici va lupta pentru aur la Mondialele din Japonia. Întreaga țară așteaptă și speră cu tărie că românul va ieși învingător. În timp ce susținerile sunt nelipsite pentru David Popovici, prezentatorul de televiziune Dan Negru își spune durerea în social media.

Dan Negru și David Popovici / foto: Colaj Click!
Dan Negru și David Popovici / foto: Colaj Click!

Recent, pe contul de Instagram al lui Dan Negru, apare o postare prin intermediul căreia acesta își spune nemulțumirea cu privire la faptul că televiziunea statului român și-a pierdut drepturile de difuzare ale Campionatului Mondial de Natație și că finala va fi transmisă pe o platformă de streaming. 

Dan Negru: „Dă bine ca statul să pară mereu pierzător”

Un patriot convins, Dan Negru este deranjat de faptul că televiziunea de stat nu va difuza imagini de la Campionatul Mondial de Natație, unde există șanse mari ca David Popovici să vină acasă cu aurul.

Transmisia live va fi transmisă pe platforma de streaming Antena Play, acolo unde oamenii pot urmări cursa lui David Popovici. Dan Negru atribuie vina oamenilor care au fost puși la conducere.

„Popovici e în finală la Mondialele de Natație, singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium. Televiziunea statului român a pierdut drepturile de difuzare în favoarea unui canal oarecare de streaming, online.

Finala de săptămâna trecută a lui Djokovic s-a văzut în Serbia, la televiziunea de stat, RTS.

În România, finalele Simonei Halep nu s-au văzut la televiziunea de stat, deși orgoliile naționale se văd cel mai bine în sport! Drepturile de difuzare ale Mondialului de Natație au costat vreo 20.000 de euro, scriu ziarele.

Miza nu e transmisiă live, ci distribuirea imaginilor de la Mondiale. Imagini pe care le vor prelua toți cu sigla celui care deține drepturile!

Postarea lui Dan Negru de pe Instagram / foto: Instagram
Postarea lui Dan Negru de pe Instagram / foto: Instagram

Imaginile cu David Popovici câștigător nu vor fi share-uite cu sigla televiziunii publice și nu pentru că televiziunea statului român nu ar fi avut ăia 20.000 de euro ca să cumpere dreptul de difuzare, ci pentru că dă bine ca statul să pară mereu pierzător. Noi trebuie să credem că avem un stat slab, perdant, umil. CFR, TVR, TAROM...totul trebuie să pară distrus. E simplu să faci asta: pui incompetenți în funcții !

Ei nici măcar nu-și vor da seama că de asta au fost aleși in acele funcții.

Ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie să te ducă mintea. 😂

Cea mai întâlnită inscripție pe străzile din Belgradul lui Djokovic e „PRIVIȚI SPRE CER, NU SPRE PĂMÂNT”. Cerul e albastrul din steagul României.”, a fost mesajul transmis de Dan Negru, prin intermediul unei postări pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net