Dan Negru, imagine emoționantă din copilăria sa: „Mamaia nu e despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate”

Ultima actualizare:

Dan Negru a postat pe Instagram un colaj cu două fotografii, în ambele apărând chiar el. Una este făcută de tatăl său atunci când el avea doar câțiva anișori, mai exact în anul în 1973. Iar celălalt instantaneu este realizat de băiatul său, duminică, 23 iulie. În plus, prezentatorul TV a scris și un mesaj emoționant în care a explicat ce reprezintă pentru el Mamaia. 

Dan Negru a povestit ce înseamnă stațiunea Mamaia pentru el. Foto: Click.
Dan Negru a povestit ce înseamnă stațiunea Mamaia pentru el. Foto: Click.

Dan Negru: „Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi"

Prezentatorul TV a scris pe Instagram despre ce importanță are stațiunea Mamaia și marea pentru el, susținând că în viziunea lui în niciun caz cele două nu reprezintă „pițipoancele”, plajele lărgite sau prețurile uriașe.

Dan Negru, imagine emoționantă din copilărie sa - Foto: Instagram
Dan Negru, imagine emoționantă din copilărie sa - Foto: Instagram

 „Prima fotografie mi-a făcut-o tata în 1973. A doua mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu, azi. Ambele la Mamaia. Până la urmă, marea e despre amintiri. Pentru mine, Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi, despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate.

Marea e despre amintiri! E despre fotografia făcută de tata acu' 50 de ani. Și de Bogdan, azi. Cele mai bune fotografii sunt alea din sufletul tău. Despre asta e marea...", este mesajul pe care l-a postat Dan Negru pe Instagram. 

Dan Negru, „Regele Audiențelor”

Dan Cristian Negru (n. 23 februarie 1971, Timișoara, România), personalitate media, este un prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul în televiziune și pentru longevitatea audiențelor mari de TV înregistrate de-a lungul carierei.

Este absolvent al Facultății de Drept, respectiv al Facultății de Jurnalism, ambele din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Doctorand al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT și profesor asociat la Universitatea din Timișoara.

Din 2006 este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii: Dara și Bogdan.

Este supranumit de presa din România și din Republica Moldova, „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor în cele două țări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net