Ce spune Dan Negru despre vedetele românești trecute de 50 de ani, Andreea Esca sau Ștefan Bănică: „E o molimă”

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai populari prezentatori tv, Dan Negru, a stârnit internauții cu o postare în care ia în discuție vârsta vedetelor din România și cum sunt priviți cei trecuți de 50 de ani. Prezentatorul se declară indignat de faptul că în România la 30-40 de ani ești considerat „bătrân” și dă exemple marile posturi de televiziune din străinătate unde veterenii sunt apreciați la adevărata lor valoare.

Foto: Facebook/Dan Negru
Foto: Facebook/Dan Negru

„Lary King avea vreo șansă la noi?”

„Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 suntem bătrâni. Smiley sau Delia la 40 sunt și ei...Pentru că la noi bătrânețea începe la vreo 30 de ani! Azilul de bătrâni e o mentalitate!

Larry King devenea celebru la 54! Avea vreo șansă la noi?

Televiziunile din România n-au niciun prezentator de știri trecut de 60 de ani deși in lumea civilizată știrile sunt prezentate de jurnaliști de peste 50-60 ani pentru că ei au experiență și credibilitate. Giani Morandi a prezentat anul ăsta San Remo la 78 de ani. La noi, varsta lui Gica Petrescu era subiect de bancuri!

"Ole, Ole, ieși afară moșule" erau scandările împotriva Regelui Mihai in anii '90. Regele avea atunci 70 de ani.

Regina Angliei a murit la 96 și varsta îi era un privilegiu.

Foto: Facebook/Dan Negru
Foto: Facebook/Dan Negru

La noi, după 60 de ani nu mai poți să accesezi niciun credit indiferent de venituri sau de avere. Băncile te consideră mort!

Discriminarea de vârstă există in România. N-o spune nimeni!

E o molimă care atacă generație după generație și noi toți tăcem. România știe cel mai bine să transforme vărsta in regrete”, a scris Dan Negru pe facebook.

Ce au răspuns românii

Dan Negru este un om de televiziune cu o carieră de 30 de ani în spate și care a adună o mare popularitate și pe rețelele sociale. Postarea lui a atras sute de comentarii.

Păcat, mare păcat că în România, bătrânețea este considerată un handicap! Bătrânii ăștia care sunt în program de "exterminare" în căminele de bătrâni, au muncit din greu și-au lăsat o țară respectată în lume și fără nici o datorie! Din munca acestor bătrâni au făcut averi fabuloase cei ce s-au perindat la conducerea țării. Rușine să le fie! , a scris imediat un fan.

  „Mentalitatea este problema românului, care este clădită pe o lipsă totală de educație morală! Cândva, în școli, se studia o materie foarte importantă care ajuta foarte mult la formarea unei viziuni sănătoase asupra vieții, în general... și anume, Educația Civică. Din păcate, ne prăbușim, din toate punctele de vedere și nu reacționăm în niciun fel pentru a repara ceva!”, este un alt mesaj.  

„Salut Dan! Din păcate la noi cu cât înaintezi în vârstă și ai experienta în ceea ce faci nu te mai apreciază nimeni. Vin din spate tineri aroganți care" știu tot și fac tot" și nu mai au nevoie de noi”, este de părere un alt internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net