Vedetele din România, întâlnire de gradul 0 cu vip-urile de la Hollywood. Cum au reacționat celebritățile de la noi din țară

Sunt situații în care diverse persoane publice de la noi din țară se întâlnesc, cu totul întâmplator, cu vedete de top de la Hollywood. Unii merge peste hotare special pentru acest lucru, realizează interviuri și fac fotografii și videoclipuri alături de ei.

Dan si Madalina Badea cu Jane Seymour jpg

Zilele trecute, ne-a atras atenția, pe rețelele de socializare, o imagine cu prezentatorul de la „iUmor”, Dan Badea. Acesta, împreună cu soția sa, Mădălina, au publicat o imagine cu ei și cu Jane Seymour, cunoscută din serialul „Doctor Quinn” sau din pelicula „Undeva, cândva”.

„Poză cu Dr Quinn !!!! Whaaat????Sully nu era... Am găsit-o într-un aeroport micuț în Grecia!”, a scris soția umoristului lângă imaginea cu ei trei. 

De altfel, Andreea Marin, a fost surprinsă pe străzile din Italia, în spatele cuplului format din J.Lo și Ben Aflleck, în anul 2021.

Dar cea mai tare faza i s-a întâmplat lui Shurbel de la „Vorbește lumea” în 2018, pe vremea când era la Virgin Radio și se întoarcea din vacanță. Prezentatorul revenea din Bali, iar Jean-Claude Van Damme se îndrepta către Hong Kong. Starul artelor marțiale făcea un live pe Facebook, iar prezentatorul a avut curajul să intre cu el în live, să vorbească preț de câteva minute cu acesta, să-i spună că este din România, având în vedere că actorul mai filmase la noi în țară.

Captură video cu Jean Claude Van Damme & Shurubel
Captură video cu Jean Claude Van Damme & Shurubel

Din păcate, Jean-Claude Van Damme nu a păstrat live-ul cu pricina și nu știm dacă mai există pe undeva înregistrarea. Actorul Jean-Claude Van Damme anunța, la acea vreme, că se pregătește să filmeze în România pentru pelicula „Falconman”.

O altă vedetă de la noi, care a avut parte de mai multe întâlniri cu celebrități din afară, este Andreea Esca. Însă știrista de la Pro TV a avut ocazia să întâlnească mai multe celebrități prin natura meseriei, putând chiar să le ia interviuri. Posibil că și Esca, la un moment dat, să fi dat nas în nas cu vreo celebritate, însă, până una alta, vă spunem noi cu cine s-a întâlnit. Știți că Robbie Williams va concerta în România, iar vedeta Pro TV a zburat tocmai la Berlin ca să-i ia un interviu. Zilele trecute, aceasta s-a întâlnit cu actorul John Malkovich, care se află în țară noastră pentru un nou proiect.

Andreea Esca & Robbie Williams
Andreea Esca & Robbie Williams

Exemple ar mai fi, că Mihaela Rădulescu sau Nadia Comăneci, care se întâlnesc aproape zilnic cu Arnold Schwarzenegger, având în vedere că acesta le este prieten. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net