Ce se întâmplă cu emisiunea ”Vorbește lumea”? Adela Popescu revine la Pro TV? Shurubel dă din casă

#Exclusiv Click!

Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, (34 de ani) este mereu pus pe glume la tv, dar și în viața reală. Într-un interviu sincer acordat pentru publicația Click!, prezentatorul de la “Vorbește lumea” ne-a dezvăluit că i-ar plăcea ca Adela Popescu să revină în platou. Oare ne transmite ceva?

La ce surprize ne așteptăm de la emisiunea ”Vorbește lumea”? Shurubel dă din casă!

În ultima vreme au tot existat zvonuri cu privire la emisiunea ”Vorbește lumea”. Ba că se schimbă prezentatorii, ba că se schimbă producția. Adevărul este că la câte modificări a ”suferit” show-ul de la Pro TV, nu ne-ar fi mare mirarea. Oricum o să fie, telespectatorii chiar urmăresc emisiune, indiferent de cine o prezintă, căci au trecut multe vedete la cârma producției TV.

Citește și: Bogdan Ciudoiu de la «Vorbește lumea»: cum a reușit copilul timid de altădată să-și depășească limitele

Una peste alta, în prezent, ”Vorbește lumea” este prezentată de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, după ce Adela Popescu a plecat să prezinte ”sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar acum se relaxează în concediu.

Shurubel ne-a spus că i-ar plăcea să prezinte, din nou, cu Adela, ceea ce ne pune pe gânduri, având în vedere valul de zvonuri cu privire la producția TV.

Mai vezi și: De unde are Andrei Lăcătuș porecla Shurubel!

Ai acumulat deja câteva sute de ediții în direct, de luni până vineri. Ai vreo superstiție înainte să intri în direct?

Sunt deja câteva sute, așa e, și da, am o superstiție. Dacă îmi face Cocuța (colega noastră de la platou) ceaiul cu două pliculețe de mușețel, două de tei și două de sunătoare, atunci o să fie o emisie bună.

În rest, e important să avem o stare bună de când intrăm în studio, batem palma cu toți colegii de la camere și sunet, după care urcăm la garderobă unde ne vedem cu Nicolle a noastră și probăm tot felul de nebunii de haine.

Ajungem apoi la machiaj și păr, unde Ioana Lauper are mereu o poveste funny și Ioana Căprioara sau Rebeca ne dă cu pudră de zâne. Sau cel puțin mie asta mi-au zis că au acolo.

Chiar dacă ați schimbat formula în toamnă, pare că Lili s-a integrat rapid. Care e atmosfera între voi? Cum e pe platou, râdeți mult în pauze?

Când ajungem în fața camerelor, contează foarte mult să râdem unii cu ceilalți, eu, Bogdan, Lili și colegele din regie care ne spun glume în cască. Am putea să facem trei seriale de comedie cu discuțiile pe care le avem în cască înainte de emisie sau în pauze. Deci da, Lili s-a integrat super bine și rapid.

Ați ținut legătura cu Adela Popescu?

Fix acum câteva zile vorbeam cu Lili și cu Bogdan după emisiune și le ziceam că mi-ar fi plăcut mult să fi avut o formulă de patru ca să fie și Adela cu noi să se bucure de atmosfera asta.

Am mai tot vorbit cu Ade, fiindcă simt că ne-am legat foarte frumos în anul pe care l-am petrecut împreună, dar în același timp știu că are proiecte faine și mă bucur pentru ea când o văd pe Instagram pe vreo plajă însorită lângă copiii ăștia superbisimi ai ei! De soțul ei perfect nici nu mai pomenesc! Te pupăm, Ade!

Shurubel alături de soție
Shurubel alături de soție

Cum este Shurubel acasă? Gătește, face curățenie? Mai are timp de el?

Sunt la stadiul în care fac tot ce mi se cere, dar n-am învățat încă să am inițiativă. Mai are soția niște dresaj de făcut cu mine, până să învăț să mă apuc eu singur de lucruri.

Shurubel a devenit cunoscut ca prezentator radio, iar înainte de ”Vorbește lumea” a prezentat matinalul la Virgin Radio, timp de trei ani. Are o relație cu Iulia Adamache, cu care este căsătorit din 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net